Servisas Vilniuje rugsėjį automobilius tikrins nemokamai

Vienas Vilniaus automobilių servisas naujų mokslo metų proga nusprendė pradžiuginti ne tik vairuojančius studentus, bet ir jų tėvelius - žada, jog kiekvienam, rugsėjo mėnesį atvažiavusiam atlikti automobilio patikros, tai nieko nekainuos.

Automobilių servisas pažadėjo, jog per rugsėjį mėnesį nemokamai patikrins tiek automobilių, kiek tik pajėgs.<br>Archyvas
Automobilių servisas pažadėjo, jog per rugsėjį mėnesį nemokamai patikrins tiek automobilių, kiek tik pajėgs.<br>Archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2012, 4:27 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:55 AM

Automobilių servisasAdana“ – Šeškinės kaln viduryje įsikūręs geltona spalva išsiskiriantis autoservisas, kuriame anksčiau buvo įsikūrusi privalomąją techninę apžiūrą vykdžiusi „Tuvlita“ įmonė. Tačiau pastaroji įmonė išsikraustė, o sudėtinga patikros technika liko.

„Turime unikalią galimybę patikrinti automobilio būklę bei informuoti vairuotojus apie visas esamas ir netrukus atsirasiančias problemas. Mūsų naudojama aparatūra yra kokybiška ir patikima, todėl prasidedant naujiems mokslo metams siūlome visiems pasitikrinti savo automobilio būklę“, - naujovę pristatė automobilių serviso „Adana“ vadovas Simonas Portnojus.

Meistrai tikina, kad labai dažnai automobiliuose nesureguliuotos šviesos, nesutvarkytos pakabos. Dar blogiau - viena stabdžių pusė gali neveikti arba padangos jau gali būti sudilusios.

Visa tai sukelia baisias pasekmes keliuose, todėl rugsėjo pradžia yra puiki proga pasitikrinti.

Bene svarbiausias dalykas – automobilių servisas pažadėjo, jog per rugsėjį mėnesį nemokamai patikrins tiek automobilių, kiek tik pajėgs.

„Todėl jeigu turite abejonių dėl savo automobilio būklės, galite nemokamai išsiaiškinti visas problemas“, - kalba S. Portnojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.