„Volvo“ sukūrė naują aksesuarų ir drabužių kolekciją

Įkvėpta naujos „Volvo FH“ serijos dizaino, „Volvo Trucks“ sunkvežimių vairuotojams ir entuziastams sukūrė puikiai derančios aprangos ir aksesuarų kolekciją, skirtą tolimoms kelionėms ir kiekvienai dienai.

"Volvo" sukūrė puikiai derančios aprangos ir aksesuarų kolekciją, skirtą tolimoms kelionėms ir kiekvienai dienai.<br>Gamintojas
"Volvo" sukūrė puikiai derančios aprangos ir aksesuarų kolekciją, skirtą tolimoms kelionėms ir kiekvienai dienai.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 11:18 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:29 PM

Išskirtinei naujai „Volvo FH“ sunkvežimių serijai sukurti sunkvežimių vairuotojų drabužių ir aksesuarų kolekciją. Tokią užduotį gavę naujuosius „Volvo“ FH ir FH16 sunkvežimius kūrę dizaineriai ėmėsi „Volvo“ sunkvežimių vairuotojų aprangos ir aksesuarų eskizų. Taip gimė kolekcija „Travis“.

Jai pasirinktos sunkvežimių vairuotojų poreikius tenkinančios funkcionalios medžiagos ir dizainas, tačiau prekių iš šios kolekcijos norėtų turėti kiekvienas, mėgstantis leistis į ilgas keliones.

Kolekcijoje atsispindi unikalus naujos „Volvo FH“ serijos dizainas, įskaitant priekinių grotelių raštą, išraiškingus vertikalius priekinius žibintus ir išskirtines FH kėbulo linijas. Netgi nauja „Volvo FH“ forma su pasviru išraiškingu priekiu, dar labiau išskirianti šios naujos serijos dizainą, atsispindi trijose drabužių kolekcijos striukėse.

„Visą dizainą sukūrėme patys. Pradėjome nuo tuščio popieriaus lapo, tačiau po truputį gimė kolekcija, kuriai įkvėpimo sėmėmės iš naujos „Volvo FH“ serijos formų, spalvų ir medžiagų“, - sako „Volvo Trucks“ dizaino vadovas Rikardas Orellas. Didžiausias dėmesys - sunkvežimių vairuotojams

Kuriant naują „Volvo“ sunkvežimį dizaino išraiškingumas buvo be galo svarbus, tačiau kiekviena jo detalė - nuo prietaisų skydo iki pasirinktų medžiagų - projektuota galvojant apie vairuotojus.

„Kurdami kolekciją visą dėmesį stengėmės sutelkti į specifinius sunkvežimių vairuotojų poreikius. Vairuotojams svarbu, kad jų kasdienis darbas būtų ir patogus, ir stilingas - to mes ir siekėme“, - sako R. Orellas.

Išskirtinės kolekcijos striukės, rankiniai laikrodžiai ir džemperiai su gobtuvais sunkvežimių vairuotojams suteikia ypatingo žavesio ir patrauklumo. Įvairūs gaminiai atitinka griežtus tolimųjų reisų vairuotojų reikalavimus, pavyzdžiui, striukės yra vidutinio ilgio ir patogios dėvėti vairuojant. Atšvaitai dailiai įkomponuoti į striukes ir nekrenta per daug į akis, tačiau kelyje sustoję ir iš sunkvežimių išlipę vairuotojai bus matomi iš tolo. Be to, visiems gyvenimo atvejams pritaikytos striukių kišenės ir rankovės leidžia patogiai judėti ir vairuoti.

Skirtingi kolekcijos elementai išryškina skirtingus naujo „Volvo FH“ dizaino aspektus, pavyzdžiui, vienas svarbiausių kolekcijos aksesuarų - sportinis vairuotojo laikrodis. Jo rodyklės ir ciferblatas unikalaus dizaino - tai naujos „Volvo FH“ serijos sunkvežimių prietaisų skydelio skalių atkartojimas.

Be vairuotojų drabužių, naujo „Volvo“ FH ir FH16 kolekcijoje yra įvairaus dydžio ilgose kelionėse reikalingų komplektų miegui ir vairuotojų vaikų bei kitų šeimos narių aprangos modelių.

„Sukūrėme kolekciją, kurios dizainas toks išskirtinis ir įspūdingas kaip pati naujoji „Volvo FH“ serija. Kolekciją išdidžiai gali dėvėti ir sunkvežimių vairuotojai, ir entuziastai“, - sako „Volvo Trucks“ drabužių ir aksesuarų tarptautinės prekybos vadovė Åsa Theleen. Atidaroma internetinė parduotuvė

„Volvo“ sunkvežimių vairuotojai ir entuziastai šios kolekcijos prekių galės įsigyti tiesiog internetu iš „Volvo Trucks“ parduotuvės https://www.store.volvotrucks.com/, kuri netrukus bus atidaryta. Iš pradžių kolekcija bus siūloma tik tam tikrose Europos rinkose. Kolekcijos gaminių taip pat bus galima įsigyti Hanoveryje, Vokietijoje, rugsėjo 20-27 d. vyksiančioje IAA parodoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.