„Peugeot“ stende Paryžiuje - įspūdingi koncepciniai modeliai

„Peugeot“ Paryžiaus automobilių parodoje išreiškia savo kūrybinį įkvėpimą koncepciniu modeliu „Onyx“ bei ne mažiau įspūdingais 301 ir „2008 Concept“.

Bene įspūdingiausias "Peugeot" koncepcinis modelis - „2008 Concept“.<br>Gamintojas
Bene įspūdingiausias "Peugeot" koncepcinis modelis - „2008 Concept“.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 7:59 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:46 PM

Iš 40 serijinių ir koncepcinių automobilių modelių, rodomų jos beveik 4 tūkstančių metrų ploto stende Paryžiaus parodoje, „Peugeot“ demonstruoja ne mažiau kaip 10 įvairių 208-ojo modelio versijų.

„Onyx“ nepritrūks jėgos žadinti lankytojų vaizduotės.

Jo griežtų skulptūriškų formų 4,65 m ilgio kėbulas su 20 colio dydžio ratais slepia atleto širdį: prie anglies pluošto korpuso galinėje vidurinėje dalyje pritvirtintas V8 hibridinis HDi 3,7 litro net 600 AG galingumo variklis, sekvencinė 6 pavarų dėžė ir ašys yra sukurtos pagal aukščiausio lygio lenktyninių automobilių gamybos reikalavimus.

Kėbulo išvaizda neleidžia likti abejingam savo medžiagų ir spalvų kontrastu: gryno vario sparnai ir durys, iš juodo matinio anglies pluošto pagamintos kitos kėbulo dalys.

Siekdama įjungti aukščiausią plėtros pavarą Peugeot šioje parodoje pristato du pagrindinius šios tarptautinės plėtros kozirius: 301 ir „2008 Concept“ modelius.

Naujasis „Peugeot 301“ yra skirtas sužavėti klientus plačiu mastu, įsigyjančius automobilius augančiose rinkose: tai reiklūs klientai, kuriuos traukia turintys vertę, tačiau prieinamos kainos trijų dalių sedanai.

301-asis įtraukia naujausius stilistinius „Peugeot“ kodus ir yra būdingo dizaino, skatinančio emocijas ir demonstruojančio patvarumą. Dėl savo matmenų (4,44 m ilgio) jis savo keleiviams atveria talpų saloną – rekordinę erdvę galinėse vietose savo kategorijoje – taip pat įspūdingą 640 litrų bagažinės talpą.

Jis komplektuojamas su naujausia benzininių ir dyzelinių variklių pasiūla, kurių vienas yra naujasis 3 cilindrų 1,2 litro benzininis variklis; automobilis demonstruoja patikimą stabilumą, turi gausią patogumo ir saugumo įrangą: 301-asis yra komfortabilus, patikimas ir tvirtas šeimyninis sedanas, sukurtas taip, kad tiktų važinėti kartais ekstremaliomis klimato sąlygomis, pasitaikančiomis šalyse, kuriose jis bus pradėtas pardavinėti šių metų rudenį.

„2008 Concept“ – miesto krosoveris: po to, kai paskutinėje Pekino automobilių parodoje buvo pristatytas modelis „Urban Crossover Concept“, Paryžiaus publikai Peugeot pristato dar labiau miestui pritaikytą automobilį.

Europoje, Kinijoje ir Lotynų Amerikoje inžinieriai ir stilistai bendromis jėgomis kūrė šį būsimą kompaktišką „Peugeot“ modelį, kuris apibendrina pripažintą Markės patirtį kuriant miestui skirtus automobilius ir kompetenciją, kurią liudija 3008-ojo modelio sėkmė.

Automobilis „2008 Concept“ yra mažas kompaktiškas (4,14 m ilgio) automobilis, judrus ir daugiafunkciškas, išgryninto ir ryškaus stiliaus, skirtas jauniems San Paulo ar Šanchajaus, Paryžiaus, Kvalalampūro ar Maskvos gyventojams, mėgstantiems miesto šurmulį, bet kartais norintiems iš jo pabėgti.

Derindamasis prie savo aerodinamiško kėbulo linijų dinamiškumo, automobilis „2008 Concept“ po variklio gaubtu slepia 3 cilindrų variklių šeimos naujos kartos kūrinį – 1,2 L variklį su turbopripūtimu ir tiesioginiu įpurškimu, siejantį galingumą (110 AG) bei aukštą sukimo momentą su ypatingai santūriomis degalų sąnaudomis ir taršos emisija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.