Vairuotojų Vilniuje laukia kantrybės testas - susiaurėjusi Geležinio Vilko gatvė

Vilniaus vairuotojams, kuriems kasdien tenka važiuoti viena iš svarbiausių miesto arterijų - Geležinio Vilko gatve, nuo pirmadienio daugiau nei keturiems mėnesiams teks apsišarvuoti kantrybe. Sostinės savivaldybė informuoja, kad nuo lapkričio 19 d. iki 2013 m. kovo 31 d. dėl inžinerinių tinklų ir Geležinio Vilko ir A. Goštauto gatvių sankryžos rekonstrukcijos darbų bus ribojamas transporto eismas, skelbia Vilniaus savivaldybė.

Eismas ribojamas dėl inžinerinių tinklų ir Geležinio Vilko ir A. Goštauto gatvių sankryžos rekonstrukcijos darbų.<br>J. Stacevičius
Eismas ribojamas dėl inžinerinių tinklų ir Geležinio Vilko ir A. Goštauto gatvių sankryžos rekonstrukcijos darbų.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2012, 2:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:13 AM

Eismo ribojimo metu Geležinio Vilko gatvės dalyje tarp A. Goštauto ir V. Pietario gatvių bus susiaurinta važiuojamoji dalis: važiuojant Geležinio Vilko gatve nuo Vingio parko link miesto centro, transporto eismas iš esamų dviejų eismo juostų vyks tik viena eismo juosta, o, važiuojant Geležinio Vilko gatve nuo miesto centro link Vingio parko, iš esamų dviejų eismo juostų vyks tik viena eismo juosta.

Nuo 2012 m. lapkričio 19 d. iki 2013 m. kovo 31 d.:

nuo 7 val. iki 20 val. taip pat bus draudžiamas krovininių automobilių eismas, išskyrus aptarnaujantį, kurių ribota masė didesnė nei 7,5 tonos, Geležinio Vilko gatve tarp Savanorių prospekto ir T. Narbuto gatvės; nuo 6 val. iki 22 val. draudžiama važiuoti didžiagabarite ir (ar) sunkiasvore transporto priemone (jų junginiu) Geležinio Vilko gatve ir pagrindinėmis gatvėmis, kuriomis bus nustatyti apylankos maršrutai Vilniaus mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.