0,5 milijono litų vertės „Toyota“ - prabangiausia slėptuvė ant ratų? (video)

Viena išskirtiniu automobilių perdarymu užsiimanti bendrovė visureigio „Toyota Sequoia“ bazėje sukūrė bene prabangiausią slėptuvę ant ratų. Važiuojantys šiuo automobiliu gali būti ne tik apsaugoti nuo 7,62 milimetro ginklo kulkų ir rankinių granatų atakos, bet ir mėgautis nepriekaištinga prabanga. Visureigyje įrengti šaldomi barai šampanui, didelio skersmens monitoriai, „iPad“ technika, tikros odos baldai ir kiti prabangos atributai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 11:03 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:16 PM

Tai mašinos kainą padidino daugiau nei tris kartus: nuo maždaug 150 iki 0,5 milijono litų. Tiesa, lyginant su kitais šarvuotais automobiliais (ypač - gamykliniais „Mercedes-Benz“), šis Amerikoje perdarytas visureigis yra santykinai pigus.

Nors automobilį perdariusios bendrovės „Lexani Motor Cars“ atstovas Kimas Pembertonas neatskleidė, kas yra šio automobilio užsakovas, kalbama, kad tai vienas Arabijos pusiasalio gyventojas.

Jis tik paminėjo, kad netrukus tam pačiam asmeniui perdarys dar vieną tokį patį šarvuotą visureigį ir „Mercedes-Benz Sprinter“.

Tikėtina, kad toks šarvuotas, prašmatnus ir santykinai nebrangus visureigis, sudomins ir juodaodžius Amerikos repo muzikantus, paprastai dažniausiai važinėjančius „Cadillac Escalade ESV“, „Chevrolet Suburban“ ar „GMC Yukon Denali“ visureigiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.