A. Sabonio ūgio žurnalistas: „Suzuki Swift“ jaučiuosi erdviau nei BMW X6“

Lrytas.lt spec. korespondentas, Ženeva

Prieš keletą metų R. Bruintjesas Ženevos parodoje turėjo progos nustebti labiau nei pats stebina kitus – jis akis į akį susitiko su į parodą atvykusiu Arvydu Saboniu.<br>M. Grinius
Prieš keletą metų R. Bruintjesas Ženevos parodoje turėjo progos nustebti labiau nei pats stebina kitus – jis akis į akį susitiko su į parodą atvykusiu Arvydu Saboniu.<br>M. Grinius
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

Mar 5, 2013, 3:55 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:50 PM

Aukščiausio Olandijos žmogaus, žurnalisto Robo Bruintjeso nepastebėti tiesiog neįmanoma. Kiekvienoje automobilių parodoje jau daug metų besilankantis 221 ūgio specialaus žurnalo aukštaūgiams redaktorius ne tik traukia smalsuolių dėmesį, bet ir nuosekliai dirba savo darbą – stengiasi įlipti į kiekvieną mašiną ir įvertinti jos salono erdvumą.

Šį sykį Ženevos parodoje seną pažįstamą R. Bruintjesą sutikau prie „Honda“ stendo, kur jis mėgino įsitaisyti naujojo visureigio CR-V vairuotojo kėdėje.

Paklaustas apie įspūdžius, olandas nusišypsojo: „Žinai, tai tikrai ne mano mašina. Aš „Suzuki Swift“ salone jaučiausi patogiau nei CR-V. Bet šis dar pusė bėdos. Pats nepatogiausias automobilis aukštaūgiams yra BMW X6“.

Beje, prieš keletą metų R. Bruintjesas Ženevos parodoje turėjo progos nustebti labiau nei pats stebina kitus – jis akis į akį susitiko su į parodą atvykusiu Arvydu Saboniu.

Olandas, tuomet pamatęs už jį šiek tiek aukštesnį žmogų, iš netikėtumo net stabtelėjo ir ketino užkalbinti žymųjį Lietuvos krepšininką, pratiesė jam ranką.

Tačiau A. Sabonis, matyt, įpratęs prie savo ūgio žmonių, nė nemirktelėjęs praėjo pro žado netekusį olandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.