Geidžiamas prizas padėjo sutaupyti 9 tonas degalų

Per ketvirtį TEO automobiliai sutaupė degalų, kurių užtektų automobiliu apvažiuoti Žemę ties pusiauju net tris kartus. Sutaupyti 40 tūkst. litų kurui bendrovei padėjo vidinės komunikacijos konkursas „Ekoralis“. Bendrovės automobilius vairuojantys darbuotojai buvo skatinami rinktis ekonomišką ir aplinką tausojantį vairavimo būdą. Daugiausia sutaupęs darbuotojas apdovanotas galimybe tris mėnesius vairuoti naująjį hibridinį „Toyota Auris“.

Ketvirtadaliu degalų sunaudojimą sumažinusiam TEO darbuotojui Ovidijui Martinoniui suteikta galimybė tris mėnesius važinėtis nauju hibridiniu „Toyota Auris“<br>Organizatorius
Ketvirtadaliu degalų sunaudojimą sumažinusiam TEO darbuotojui Ovidijui Martinoniui suteikta galimybė tris mėnesius važinėtis nauju hibridiniu „Toyota Auris“<br>Organizatorius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 8:52 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:26 PM

„Ekoralio“ konkurse dalyvavo apie 800 TEO automobilių. Nugalėtojas buvo renkamas atsižvelgiant į konkretaus automobilio sunaudojamą degalų kiekį šimtui kilometrų, palyginus su praėjusių metų tuos pačiu laikotarpiu.

Nugalėtojui degalų sunaudojimo normą 100 kilometrų pavyko sumažinti ketvirtadaliu (27 proc.), o bendras konkurso rezultatas viršijo lūkesčius.

„Išskirtinis „Ekoralio“ konkurso bruožas tas, kad darbuotojai varžėsi ne tarpusavyje, o, galima sakyti, patys su savimi. Buvo proga pamatyti, kaip kiekvieno iš mūsų asmeninis elgesys lemia bendrą įmonės rezultatą. Galimybė 3 mėnesius vairuoti naują, „Toyota Auris“ tik paskatino keisti įpročius“, – sako TEO Korporatyvinio administravimo ir teisės reikalų skyriaus direktorė Eglė Gudelytė Harvey.

Pasirinkta aplinkosauginio elgesio skatinimo programa „Tausok ir keiskis“, kurios metu organizuotas konkursas „Ekoralis“, padeda bendrovei mažinti kaštus jau nuo 2008 metų.

Į projektą „Tausok ir keiskis“ įsitraukė didžioji dalis darbuotojų - apklausos duomenimis, 2012 metais dirbdami aplinka rūpinosi net 99 proc. respondentų.

„Toyota“ atstovybės „Mototoja“ vadovo teigimu, TEO – pirmoji bendrovė Lietuvoje, į savo automobilių parką įtraukusi naująjį „Toyota Auris“.

„Džiugu, kad TEO skatina ekonomišką bei ekologišką vairavimą, o darbuotojų pastangas apdovanoja galimybe vairuoti hibridinį „Toyota Auris“ automobilį. Norisi, kad kuo daugiau žmonių išbandytų hibridinę technologiją ir pajustų, koks malonumas yra vairuoti draugišką aplinkai automobilį“, kuris savo paties pasigaminta elektros energija gali nuvažiuoti net 30 proc. kelionės. Neabejoju, kad TEO darbuotojų, išbandžiusių šį automobilį, atsiliepimai bus tik teigiami“, – sako UAB „Mototoja“ – oficialios „Toyota“ ir „Lexus“ atstovybės Lietuvoje vadovas Edmundas Povilauskas.

Vos prieš kelis mėnesius Lietuvą pasiekęs „Toyota Auris“ yra naujasis hibridinis „Toyota“ modelis su dar labiau ištobulinta hibridine technologija. Išskirtinė degalų ekonomija (3.8 l/ 100 km) ir nedidelė CO2 tarša (87 g/ km) garantuoja vienas mažiausių automobilio eksploatavimo išlaidas.

Planuojama, kad išbandyti naująjį hibridinį automobilį turės galimybę dar trys TEO darbuotojams rengiamo konkurso „Ekoralis“ nugalėtojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.