Naujasis „Seat Leon SC“ - šio gamintojo dizaino ikona

„Naujasis „Leon SC“ yra tikra dizaino ikona dabartinėje mūsų modelių gamoje. Jis puikiai perteikia pagrindines „Seat“ automobilių vertybes: dizainą, dinamiką, technologijas ir kokybę, už priimtiną kainą, - sako „Seat S.A.“ prezidentas Jamesas Muiras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 12:35 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:54 PM

„Leon SC“ („Sports Coupe“) - išraiškingas automobilis triduriu kėbulu, kuris geriausiai įkūnija naują SEAT koncerno automobilių dizaino kryptį. Funkcionalus interjeras ir net 380 litrų talpos bagažinės tūris - toks pat, kaip ir penkiadurio modelio.

Automobiliai komplektuojami moderniausiais TDI ir TSI varikliais su tiesioginio kuro įpurškimo sistemomis bei turbinomis. Tai užtikrina ne tik puikią kuro ekonomiją ir ekologiškumą, bet ir dinamiką. Variklių darbiniai tūriai – nuo 1,2 iki 2,0 l, kurių galia nuo 86 AG iki 184 AG, todėl patenkins net labiausiai rafinuotą skonį.

Kaip ir penkiaduris „Leon“, naujasis „Leon SC“ pirkėjams bus siūlomas trijų komplektacijos lygių: „Reference“, „Style“ ir sportiškasis FR.

Puikiai subalansuotas ir proporcingas automobilis net stovintis atrodo, lyg judėtų.

Naujo modelio ratų bazė, palyginus su penkiaduriu variantu, yra 35 mm trumpesnė. Šoninė langų linija į galą siaurėja ir žemėja, taip automobiliui suteikiamas dar dinamiškesnis įspūdis. Automobilis atrodo sportiškas ir galingas, bet kompaktiškas, nors jo ilgis – 4,23 m.

Pirmą kartą kompaktinių automobilių klasėje „Seat Leon SC“ galima užsakyti ne tik dienos, bet artimųjų ir tolimųjų šviesų priekinius LED žibintus.

Tai suteikia automobiliui ne tik nepakartojamą išvaizdą, bet ir puikų aplinkos apšvietimą tamsiu paros metu. Tokių žibintų generuojama 5500 kelvinų šviesa nevargina akių, nes yra labai artima dienos šviesai.

„Seat“ automobiliais Lietuvoje prekiauja bendrovė „Autojuta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.