„Audi A3“ sedanas - šuolis į naują rinkos segmentą (video)

Pristatydama sedaną „Audi A3“ bendrovė žengia į kompaktiškų sedanų segmentą. „Audi“ keturių durų sedanas perima visas geriausias „Audi A3“ hečbeko savybes – veržlų dizainą, kompaktišką kėbulą, nedidelį svorį, šiuolaikinę automobilio elektroniką, pažangius vairuotojo pagalbininkus ir pagaliau aukščiausios klasės informacines bei multiterpės pramogas. Galingiausias „Audi A3“ sedanas gali būti komplektuojamas net su 300 AG pajėgumo varikliu.

Kelyje "Audi A3" sedanas atrodo kompaktiškai, veržliai, išraiškingai ir turi didelę dalį aukštesnės klasės sedanams būdingo solidumo.<br>Gamintojas
Kelyje "Audi A3" sedanas atrodo kompaktiškai, veržliai, išraiškingai ir turi didelę dalį aukštesnės klasės sedanams būdingo solidumo.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 4:51 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:44 AM

Kelyje automobilis atrodo kompaktiškai, veržliai, išraiškingai ir turi didelę dalį aukštesnės klasės sedanams būdingo solidumo.

Naujasis sedanas su 1.4 TFSI varikliu sveria tik 1,205 kg. Nors variklio gaubtas, deformacijos zonos bei kai kurios pagrindinės kėbulo konstrukcijos gaminamos iš aliuminio, leidžiančio pastebimai sumažinti automobilio masę, keleivių salono erdvė tradiciškai formuojama iš tvirto plieno.

Lengvo lydinio technologijos taikomos ne tik kėbulo, bet ir kitų dalių gamyboje. Pavyzdžiui, naujoviškas keturių cilindrų variklis sveria tik šiek tiek daugiau, kaip 100 kg.

Prasidėjus masinei „Audi A3 Sedan“ prekybai Vokietijoje ir Vakarų Europoje, klientai galės rinktis vieną iš trijų visiškai naujų keturių cilindrų variklių.

Lyginant su kitais „Audi A3“ šeimynos modeliais, naujojo sedano ratų bazė yra šiek tiek ilgesnė, todėl per galines dureles patogiau įlipti ir daugiau vietos ant galinės sėdynės sėdintiems keleiviams.

Bagažinės tūris - 425 litrai.

Vokietijoje ir kitose Vakarų Europos šalyse masinė prekyba naujuoju keturių durų „Audi“ sedanu prasidės šios vasaros pabaigoje.

Pradinė automobilio kaina su 1.4 TFSI varikliu bus maždaug nuo 25000 eurų.

Prasidėjus masinei prekybai naujuoju sedanu, „Audi“ bendrovė po kelių mėnesių planuoja pirkėjams pateikti ir aukščiausios klasės modelį „S3 Sedan“. Jo ratus suks 300 AG pajėgumo keturių cilindrų TFSI variklis.

Nuo 0 iki 100 km/val. „Audi S3 Sedan“ su automatizuota „S tronic“ transmisija ir automatine pavarų dėže įsibėgėja per 4,9 sekundės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.