„Ferrari FF“ - dar vienas kelių gaidelių siaubas Arabijos pusiasalyje

Didžiausio Jungtinių Arabų Emyratų (JAE) miesto Dubajaus policininkai gali pasigirti bene įspūdingiausias automobiliais pasaulyje, skirtais pažeidėjams tramdyti. Vos prieš savaitę buvo pranešta, kad šio miesto policininkai patruliuos „Lamborghini Aventador“ automobiliu. Paskutinė naujiena - pareigūnų automobilių arsenalą papildė ir greitasis, visais ratais varomas „Ferrari FF“.

Netrukus po "Lamborghini Aventador" (dešinėje) įsigijimo, Dubajaus policinininkų automobilių parką papildė ir "Ferrari FF".<br>Archyvas
Netrukus po "Lamborghini Aventador" (dešinėje) įsigijimo, Dubajaus policinininkų automobilių parką papildė ir "Ferrari FF".<br>Archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 9:02 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:32 AM

Kalbama, jog šis keturvietį superautomobilį miesto valdžia nusprendė įsigyti dėl to, jog jis yra gerokai praktiškesnis už "Aventador". Mat jeigu "Lamborghini" sulaikomi du pažeidėjai, jų tiesiog nėra kur sodinti - "Aventador" yra dvivietis.

Tuo tarpu "Ferrari FF" yra keturvietis ir varomas visais keturiais ratais.

Be šių superautomobilių, JAE sostinės policininkai naudoja ir ne tokius greitis, tačiau praktiškesnius automobilius: 5 serijos BMW, kuriuo patogu vežti sulaikytuosius, „Toyota LandCruiser“ („Prado“), kuris itin tinka važiuoti per dykumas ir smėlynus.

Arabai taip pat naudoja patruliavimui greitkeliuose specialiai pritaikytus „Chevrolet Camaro“.

Automobilių rinkos specialistai juokauja, kad netrukus į Dubajų vertės važiuoti vien jų policijos automobilių pažiūrėti. Juk po „Lamborghini Aventador“ ir „Ferrari FF" gali ateiti eilė ir greičiausiam pasaulyje „Bugatti Veyron“.

Arba bent jau „Mercedes-Benz SLR“ bei „Koenigsegg“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.