Dinamiškas „Volkswagen CrossBlue“ nusitaikė į „Range Rover Evoque“ teritoriją

Kompaktinio dydžio, tačiau dinamiškų kėbulo linijų koncepcinis visureigis „Volkswagen CrossBlue“, pristatytas Šanchajaus parodoje, aiškiai demonstruoja šio vokiečių automobilių gamintjo siekį įsiveržti į nedidelių prestižinių visureigių rinką. Ten, kur šiuo metu karaliauja „Range Rover Evoque“ ir mažiau išraiškingas „Audi Q3“.

Iš esmės šis 4,9 metro ilgio koncepcinis automobilis atskleidžia, kaip atrodys būsimųjų „Tiguan“ ir „Touareg“ kėbulo ir salono stilistika.<br>Gamintojas
Iš esmės šis 4,9 metro ilgio koncepcinis automobilis atskleidžia, kaip atrodys būsimųjų „Tiguan“ ir „Touareg“ kėbulo ir salono stilistika.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:19 PM

Tiesa, norėdami atskirti šį kompaktinį modelį nuo šių metų sausį Detroite (JAV) pristatyto septynviečio „CrossBlue“, gamintojai mažesnįjį pavadino „CrossBlue Coupe“, nors su kupė automobiliu jis neturi nieko bendra.

Iš esmės šis 4,9 metro ilgio koncepcinis automobilis atskleidžia, kaip atrodys būsimųjų „Tiguan“ ir „Touareg“ kėbulo ir salono stilistika.

Be to, automobilis turėtų būti labai greitas ir galingas.

Šį automobilį varys hibridinė variklių sistema, kurioje - 6 cilindrų, 295 AG benzininis ir du elektros motorai. Tad bendra visų variklių galia sieks net 415 AG ir leis automobiliui 100 km/val. greitį pasiekti per 5,9 sekundės.

Gamintojas tvirtina, kad 9 kWh baterijos leis vien tik elektra įveikti 33 kilometrų atstumą bei pasiekti maksimalų 120 km/val. greitį.

Be to, jeigu tikėti gamintojais, „CrossBlue Coupe“ bus gana ekonomiškas: šimtui kilometrų naudos 6,9 litro degalų.

Du elektra maitinami motorai sąnaudas leis sumažins daugiau nei dvigubai – iki 3 litrų šimtui kilometrų kelio.

Tad, pripylus pilną 80 litrų talpos degalų baką, šiuo visureigiu bus galima įveikti 1,4 - 2,6 tūkstančio kilometrų priklausomai nuo pasirinkto važiavimo stiliaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.