Kas atsitiktų įprastą namą pavertus „Formulės-1“ komandos būstine? (video)

Siekdamas paskatinti „Formulės-1“ sirgalius aktyviau dalyvauti žaidime ir laimėti galimybę iš arti pamatyti „Vodafone McLaren Mercedes“ komandą JAV „Grand Prix“ varžybose, vienas komandos rėmėjų „Mobil 1“ sukūrė nuotaikingą vaizdo klipą, kuriame šmaikščiai perteikiama neįprastos situacijos atmosfera: kas būtų, jeigu staiga įprastas namas virstų komandos būstine.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2013, 2:09 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:35 PM

Vaizdo klipe nuobodokas ir po darbo pavargęs vyras grįžta namo, kur sekundantai fiksuoja tikslų atvykimo laiką bei vėlavimą, o namo garaže išbandomos „Formulės-1“ bolido aerodinaminės savybės.

Visi namai pavirtę F1 komandos būstine - juose pilna inžinierių, technikų, aptarnaujančio personalo ir net virėjų.

Galiausiai, užlipęs į savo miegamąjį, pavargęs vyras pamato savo žmoną, žiūrinčią televizorių lovoje su trimis „Vodafone McLaren Mercedes“ komandos nariais.

Iš tiesų, šio „Mobil“ įsteigto prizo laimėtojas gaus visą komandos oficialią aprangą ir turės galimybę ne tik stebėti JAV „Grand Prix“ varžybų savaitgalį, bet ir komandos darbą iš arti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.