Naujausias J. Valančiūno „žaislas“ - „Maserati“ už pusę milijono litų

Jei pastarosiomis dienomis Vilniaus gatvėse pastebėjote riedantį „Maserati“ automobilį, nemaža tikimybė, kad prie jo vairo sėdėjo į Lietuvą neseniai grįžęs krepšininkas Jonas Valančiūnas.

Naujas "Maserati GranTurismo S" Lietuvoje kainuoja apie 500 tūkstančių litų.<br>Gamintojas
Naujas "Maserati GranTurismo S" Lietuvoje kainuoja apie 500 tūkstančių litų.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

Edgaras Savickas

Apr 28, 2013, 10:09 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:07 PM

Atrodo, kad NBA lygos Toronto „Raptors“ komandoje rungtyniaujantis sportininkas yra vienas pirmųjų neseniai Lietuvoje duris atvėrusio „Maserati“ salono klientų.

Portalui lrytas.lt susisiekus su Maserati“ prekės ženklo vadovu Lietuvoje Laurynu Jonušausku ir paklausus, ar naujas J. Valančiūno automobilis pirktas pas juos, šis nesiryžo pateikti konkretaus atsakymo.

„Negaliu kalbėti apie klientus ir jų pirkinius, taip būtų pažeistos jų teisės“, – sakė L. Jonušauskas.

Tačiau „Maserati“ atstovas įsidėmėjo J. Valančiūno vairuojamą modelį – „GranTurismo S“. Tai vienas brangiausių „Maserati“ gamyboje esančių automobilių. Lauryno Jonušausko teigimu, „GranTurismo S“ Lietuvoje kainuoja apie 500 tūkst. Lt.

„Maserati“ atstovas sako, kad kol kas tikimybė Lietuvos keliuose sutikti „Maserati“ maža, jų parduota visai nedaug, be to, šiuo metu yra pristatomas naujas „GranCabrio“ modelis.

Tačiau jis tikisi, kad greitai šio prekės ženklo automobilių gatvėse padaugės, nes jie yra išskirtiniai savo vairavimo dinamika ir jau susilaukė nemažo susidomėjimo iš potencialių pirkėjų.

L. Jonušauskas sako, kad jų salonas orientuojasi ne vien į savo šalies, bet ir kaimyninių valstybių rinkas, todėl „Maserati“ automobiliais domisi ne vien lietuviai.

„Tikimės, kad Vilniaus „Maserati“ salonas taps traukos objektu“, – prognozuoja L. Jonušauskas.

Pasak jo, šiuo metu Lietuvoje parduotos kelios dešimtys „Maserati“ automobilių.

„Maserati“ laikomi ypač retais ir prabangiais automobiliais, jų gamyba ribota ir jie renkami rankomis. Per metus pagaminama tik apie 6000 šio ženklo automobilių.

Išskirtinis „Maserati“ ženklas – su niekuo nesupainiojamas Neptūno trišakis.

Mėgstamas futbolininkų, dainininkių ir aktorių

J. Valančiūnas – ne vienintelis profesionalus sportininkas, mėgstantis prabangius automobilius. Vairuojantis „Maserati“ yra pastebėti ir Italijos rinktinės puolėjas, šiuo metu „AC Milan“ klube žaidžiantis Mario Balotelli, vienas geriausių pasaulio futbolininkų, argentinietis Lionelis Messi.

„Maserati“ taip pat populiarus tarp Holivudo aktorių. Juos vairuoja Cameron Diaz, Lindsay Lohan.

Pasimėgauti šiuo įžymybių automobiliu nesidrovi ir dainininkės. Prie „Maserati“ vairo yra pastebėtos Katy Perry, Britney Spears, Kylie Minogue, Gwen Stefani.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.