„Opel“ gamintojai su „Astra OPC“ grįžta į „žaliojo pragaro“ trasą

„Opel“ automobiliai sugrįžo į lenktynes – jie varžysis jau 41–ą kartą Nürburgringo trasoje vyksinčiose 24 valandų lenktynėse. Maždaug 200 tūkstančių žiūrovų akivaizdoje varžysis septynios „Astra OPC Cup“ komandos. Lenktynių gerbėjai stebės lenktynes „Nordschleife“ žiede ir sirgs už 300 AG varikliu varomas „Astra OPC“. Visai kaip ankščiau sirgo už legendinį „Manta B“ modelį.

Ankstesniais laikais "Opel” šventė daugybę pergalių Niurburgringo "Nordschleife” trasoje.<br>Gamintojas
Ankstesniais laikais "Opel” šventė daugybę pergalių Niurburgringo "Nordschleife” trasoje.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 1:33 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:15 PM

Vienas „Opel“ partnerių „Kissling Motorsport”, ralyje dalyvaus su „Astra OPC” nudažytu geltona ir balta spalvomis. Šio automobilio salone bus įtaisyta kamera, todėl televizijos „Sport 1“ žiūrovai galės sekti įvykius tiesiai iš lenktynininkų kabinos.

„Astra OPC“ pilotas Alexas Hofmannas tiesiogiai komentuos ralį ir teiks išskirtines naujienas iš trasos.

Buvęs motociklų GP čempionatų lenktynininkas turi tiesioginių reportažų iš trasos patirties. „Nekantriai laukiu to momento, kai su „Astra OPC“ dvidešimt keturioms valandoms leisimės į žiedinių lenktynių trasą. Automobilis lekia tikrai greitai ir puikiai. Darysiu viską, kad televizijos žiūrovai pajaustų tikrą lenktynių atmosferą, kurią jaučiame mes automobilių salone“, - sako A. Hofmannas.

Jo „Astra“ startuos 110 numeriu. A. Hofmanas ketina dalyvauti ir „Opel“ prekybos atstovų, partnerių susitikime, vyksiančiame svečių namuose virš NGK trasos posūkio.

Į visą parą truksiančią pramogų programą įtrauktas ir buvusio DTM lenktynininko bei „Le Mans“ nugalėtojo Joachimo Winkelhocko susitikimas su žiniasklaida ir gerbėjais, kuriems jis ketina dalinti autografus. Taip pat bus organizuojama „pirmos eilės“ kampanija: visas 24 valandas, „Opel“ savo komerciniais automobiliais žiūrovams vežios ir nemokamai dalins sulankstomas kėdes.

„Dalyvavimas 24 valandas truksiančiose lenktynėse yra svarbus etapas visoje įmonės veiklos strategijoje ir mes aiškiai pabrėžiame savo produktų tapatumą su motosporto veikla“, - sako Thomas Sedranas, „Opel AG“ valdybos narys, atsakingas už korporatyvinę strategiją.

Lenktynių trasa įrengta „Opel” gimtinėje. Automobilių gamintojas šventė daugybę pergalių „Nürburgring Nordschleife” trasoje. Nuo 1993 m. fanų numylėtiniu tapo Manuelis Reuteris, profesionalų lenktynėse dalyvavęs su „Calibra V6“. Jis puikiai pasirodė DTM varžybose, o vėliau, 1996 metais, nugalėjo ITC serijose.

DTM/ITC čempionate 1998 m. „Opel“ taip pat pasižymėjo STW serijoje su „Vectra“ modeliu. 2003 m. 24 val. trukusiose lenktynėse „Nuerburgring“ trasoje pergalė iškovota su kupė „Astra V8“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.