Automobilį draudžiamoje vietoje pastačiusi moteris įsiutino vairuotojus

Antradienio popietę į sostinės Vilniaus gatvėje esančius restoranus prekes gabenę vairuotojai ne juokais įniršo. Ant šaligatvio pastatytas automobilis kai kuriems trukdė įvažiuoti, o kai kurie dėl neleistinoje vietoje stovinčios transporto priemonės negalėjo išvažiuoti.

Automobilį moteris patraukė, tačiau įvykdė dar vieną KET pažeidimą - vienpusio eismo gatve važiavo atbuline eiga.<br>Stopkadras
Automobilį moteris patraukė, tačiau įvykdė dar vieną KET pažeidimą - vienpusio eismo gatve važiavo atbuline eiga.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2013, 3:25 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:23 AM

Kone pusvalandį stovėjusi transporto priemonė trukdė važiuoti ir lengviesiems automobiliams, praeiti šaligatviu kliudė ir pėstiesiems.

Dėl tokio Kelių eismo taisyklių pažeidimo sunkvežimių vairuotojai puolė į neviltį ir neleistinai pasielgusį vairuotoją keiksnojo. Vieni padėjo laviruoti lengviesiems automobiliams, kiti prekes iki reikiamos vietos nešė rankomis.

Galiausiai apie pažeidimą buvo pranešta policijos pareigūnams.

Pasirodžiusi „Volvo“ vairuotoja atsiprašinėjo ir teisinosi labai skubėjusi, todėl automobilį pastačiusi ant šaligatvio, nors tai daryti draudžia ženklas. Be to, gretimais yra mokamos automobilių stovėjimo vietos.

Automobilį moteris patraukė, tačiau įvykdė dar vieną KET pažeidimą - vienpusio eismo gatve važiavo atbuline eiga.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.