Panemunėje – išskirtinių motociklų pasirodymas

Per tris dienas truksiantį renginį Jurbarko rajone riaumos apie 40 galingų, įspūdingos išvaizdos motociklų. Perdarytų plieninių žirgų savininkai iš Lietuvos ir užsienio susirinks tradicinėse varžybose „RISING THUNDER - Custom bike show 2013“. Jose nugalės ne greičiausieji, o gražiausi motociklai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2013, 11:46 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 7:24 PM

Keturioliktą kartą klubo „Twins forever MC“ organizuojamas renginys šįmet išsiskirs nauja vieta ir garsiu svečiu - organizatoriams pavyko pasikviesti 2010 metų pasaulio „CUSTOM BIKE“ perdarytų motociklų čempioną iš Baltarusijos Jurijų Shifą.

Liepos 12 - 14 dienomis vyksiantis renginys atviras visiems motociklų mylėtojams, konstruktoriams, motociklų dirbtuvėms ir kitiems prijaučiantiems. „Twins forever MC“ prezidento Elygos teigimu, kasmet speciali komisija iš konkurse norinčių dalyvauti motociklų atrenka apie keturiasdešimt įdomiausių.

Lietuvių meistrų šedevrai

Šiemet motociklai varžysis 4 klasėse - „Best American“, „Best modified Harley Davidson“, „Best Freestyle“ ir „Best oldtimer“ bei 5 nominacijose - „Best of custom show“, „Public's Best“, „Best painting“, „Best engineerical solution“ ir „Crazy bike“. Motociklus vertins kompetentinga komisija ir patys parodos dalyviai, o prizinis fondas nugalėtojams suteiks galimybę toliau įgyvendinti savo moto projektus ir idėjas paversti realybe. „Kiekvienais metais motociklų konstruktorių meistriškumas auga. Daugėja pavienių meistrų ir rimtų „custom“ dirbtuvių, kurios tampa gerai žinomos ne tik Lietuvoje. Vieni tokių yra „Los torpedos“, „Killer Custom“, „Beno motociklų dirbtuvės“ ir kiti. Į renginį atvežama įvairiausių motociklų, tačiau madas Lietuvoje diktuoja pasaulinės srovės. Paskutiniais metais dominuoja „Bagger“, „Bobber“, Cafe Racer“ stiliai“, - pasakojo Elyga.

Persikėlė prie pilių

Šiemet „Twins forever MC“ renginį organizuoja ne tradicinėje vietoje Raseinių rajone, bet prie Nemuno esančių pilių papėdėje. Persikelti į daugybę lankytinų objektų turinčią Panemunę nusprendė dėl kelių priežasčių. Viena jų – renginyje laukiama daug atvykstančių užsieniečių. Nors keliautojų pagrindinis tikslas bus pamatyti ir konkurse išrinkti geriausius motociklus, jie taip pat turės progą pasigėrėti viena gražiausių Lietuvos vietų.

Šiemet pasikeitė ne tik varžybų vieta, bet ir pats formatas. Iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Lenkijos, Vokietijos, Skandinavijos atvykstantiems baikeriams vienos dienos renginys yra gerokai per trumpas. Kartais ne vieną tūkstantį kilometrų motociklu sukariantys svečiai nori pabūti su bendraminčiais, pašėlti renginyje ir pailsėti ilgiau nei vieną dieną.

Renginį papildys dviejų dienų koncertas, įvairios varžybos, motociklų detalių ir aksesuarų prekyba, savo gaminius ir paslaugas demonstruos motociklų dirbtuvės, aerografai. Kaip įprasta baikerių šventėms, susirinkusius linksmins įspūdingos šokėjos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.