Prie Palangos - eismo ribojimai dėl 1000 km lenktynių

Palangą norintiems pasiekti poilsiautojams iki sekmadienio teks sukti kitais keliais. Prie 1000 km lenktynių trasos išaugo didžiulių palapinių miestelis, o kelyje į Palangą prie posūkio į Nemirsetą ir kelyje nuo Vidmantų trečiadienį po pietų bus uždarytas transporto eismas.

Kelias į Palangą jau virsta laikina lenktynių trasa<br>E.Kazlaučiūnaitė
Kelias į Palangą jau virsta laikina lenktynių trasa<br>E.Kazlaučiūnaitė
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Jul 10, 2013, 11:11 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 4:25 AM

Kelias Klaipėda-Palanga ties posūkiu į Nemirsetą ir kelias Kretinga-Palanga Vydmantų gyvenvietės pabaigoje bus uždaromas trečiadienį 14 valandą.

Iš Klaipėdos važiuojantys automobiliai Palangą pasieks senuoju keliu pro Nemirsetą.

Atvykstantys nuo Kretingos, ties „Lukoil“ degaline turės sukti į dešinę aplinkkeliu link Rūdaičių ir Palangą pasieks pro Žibininkų kaimą.

Į Palangą galima bus nuvažiuoti ir iš Vydmantų gyvenvietės. Pagrindinėje gyvenvietės sankryžoje pasukus į kairę ir važiuojant lauko keliuku magistralę Klaipėda-Palanga galima kirsti tuneliu.

Vydmantų sankryžoje pasukus į dešinę galima išvažiuoti į Rūdaičių gyvenvietę ir važiuoti link Žibininkų.

Važiuojantys į Šventąją Kretingos sankryžoje prieš geležinkelio tiltą turėtų pasukti link Darbėnų ir važiuoti per Lazdininkus.

Įprastu keliu į Palangą eismas bus atnaujintas naktį į sekmadienį nuo 3 valandos.

Tik sustabdžius transporto eismą lenktynių trasoje ties posūkiais ir pavojingose vietose bus pradėti montuoti 209 beveik pustrečio metro ilgio betoninių pamatų blokai, kurie sveria po 1,3 tonos.

Lenktynių saugumui visą 2 tūkst. 994 metrų ilgio Palangos trasą, kurią 1000 km lenktynių dalyviai liepos 21 dieną turės įveikti 334 ratus, juos metalinės tvoros.

Nuo žiūrovų trasa bus apjuosta beveik 10 kilometrų ilgio „stop“ juosta. Televizijos transliacijoms ir kitokiems ryšiams nutiesta per 5 kilometrus kabelio.

Šiandien ryte lenktynių miestelyje jau buvo pastatyta per 1000 kvadratinių metrų ploto palapinė, skirta lenktynių klubui ir labai svarbiems asmenims.

Baigiamas įrengti 100 kvadratinių metrų ploto spaudos centras ir milžiniška scena, kur lenktynių dieną vyks koncertai ir kops varžybų nugalėtojai bei prizininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.