Krepšininkų žaisliukai – galingi ir prabangūs automobiliai

Nors Palangoje prieš keletą dienų baigėsi „1000 km lenktynės“, įspūdingų automobilių šalies kurorte netrūksta. Jų gausą pirmadienį papildė į prasidėjusią rinktinės stovyklą atvykę Lietuvos rinktinės krepšininkai.

D. Motiejūno "Chevrolet Camaro".<br>T. Mikalajūnas
D. Motiejūno "Chevrolet Camaro".<br>T. Mikalajūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2013, 5:54 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:55 AM

Ne paslaptis - geriausi šalies krepšininkai, atstovaujantys galingiausiems Europos klubams, gali pasidžiaugti solidžiais atlyginimais. Geras uždarbis leidžia žaidėjams įsigyti gražų ir mėgstamą automobilį.

„Mes nesame automobilių fanatikai, čia reikėtų klausti R. Javtoko“, - sakė Darjušas Lavrinovičius.

„Mums automobilis reikalingas tam, kad iš taško A nuvyktume į tašką B. Žinoma, geriau, kad jis būtų patogus, saugus. O greitis, variklio galingumas, didesni ratai – mums tai nelabai rūpi“, - portalui lrytas.lt yra sakęs Kšyštofas Lavrinovičius.

Broliai, kaip ir dauguma krepšininkų, renkasi visureigius. Kšyštofas vairuoja septintos klasės BMW limuziną, o Darjušas ištikimas „Audi Q7“.

Tokį patį modelį šiuo metu vairuoja ir Jonas Mačiulis. Dar atstovaudamas Milano „Armani Jeans“ puolėjas Kauno gatvėmis važinėdavo įspūdingos išvaizdos „Porsche Panamera 4S“.

„Man patinka pagražinti automobiliai. Žinojau, kad meistrai geri, dirba pagal užsienio pavyzdžius, tad be jokio nerimo patikėjau jiems savo automobilį“, - yra sakęs J. Mačiulis.

Visureigio vairą suką ir Mindaugas Kumzinskas, vairuojantis „Volkswagen Touareg“, o greičio mėgėjas Robertas Javtokas laiko „Porsche Magnum“ vairą.

Kai kurie iš žaidėjų savo automobilius mėgsta papuošti ir vardiniais numeriais. Dažniausiai numerius sudaro pirmosios vardo ir pavardės raidės bei mėgstamas marškinėlių numeris.

Lrytas.lt fotogalerijoje siūlome pažiūrėti krepšininkų automobilius.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.