Svajonių darbas – pavairuoti 10 „Bugatti“ per vakarą

Šios pareigos – ne lenktynininko ir ne inžinieriaus superautomobilių gamykloje. 10 brangiausių ir galingiausių automobilių per vakarą teko pavairuoti stovėjimo aikštelėje dirbančiam valetui – vaikinui, kuris pastato prabangių restoranų ir viešbučių lankytojų automobilius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2013, 7:20 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:15 AM

Nuotrauka, kurioje matyti ant asfalto padėta kartoninė dėžutė ir į ją sumesti 10 “Bugatti“ ženklais pažymėtų raktelių, savo „Twitter“ paskyroje pasidalino buvęs „Formulės-1” lenktynininkas Takis Inoue.

„Kiek daug „Bugatti Veyron“ važinėja aplink Monaką, lyg kokie „Fiat 500”, - rašė Monake gyvenantis japonas lenktynininkas.

Daugiau nei milijoną eurų kainuojantys „Bugatti“ yra gana reti, bet Monake, Londone ar Dubajuje galima tikėtis išvysti gatves, pripildytas vien prašmatnių mašinų. Antradienį vakare labiausiai pasisekė valetui, dirbančiam vienoje iš prabangiausių Monako pasilinksminimo vietų.

Bendra vaikino pavairuotų automobilių vertė galėjo siekti apie 40 mln. litų.

Jam greičiausiai buvo gana apmaudu tokius puikius automobilius pavairuoti tik keletą šimtų metrų, bet darbu vaikinas tikrai negali skųstis, turint galvoje, kokius arbatpinigius palieka turtuoliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.