„Kia” ruošiasi nustebinti pasiutusia idėja

Žaismingas, bet piktas, tvirtas ir nutrūktgalviškas – naujasis europietiškas „Kia“ koncepcinis modelis debiutuos rugsėjo 10 dieną Frankfurto automobilių parodoje. Jis atskleidžia būsimo B klasės modelio koncepciją ir pasiruošęs stilingai, tačiau tvirtai užkariauti miestiečių simpatijas.

"Kia" koncepciniame modelyje matyti įdomių sprendimų, bet gamintojas nesiruošia gaminti panašaus serijinio modelio.<br>Gamintojo nuotr.
"Kia" koncepciniame modelyje matyti įdomių sprendimų, bet gamintojas nesiruošia gaminti panašaus serijinio modelio.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-14 13:00, atnaujinta 2018-03-01 23:02

Šis koncepcinis automobilis pasiruošęs priimti bet kokį iššūkį, kurį jam gali mesti modernus vairuotojas. Automobilis derina savyje atpažįstamą tvirtą charakterį su išskirtiniu stilingu kėbulu, o palyginus kompaktiškame kėbule modelyje naudojamos kontrastingos medžiagos.

Šis automobilis kilo iš „Kia“ kompanijos siekio kurti naujus netradicinius kompaktinės klasės standartus ir noro automobiliams suteikti kuo daugiau individualumo.

Naujieji „Kia“ turėtų pasižymėti malonumu vairuoti, o nedideli išmatavimai turėtų būti jų privalumu, todėl ši idėja savyje slepia intriguojančius elementus, nebūdingus kompaktinės klasės automobiliams. Jis sukurtas Europoje ir atitinka europiečių skonį bei reikalavimus.

Nepaisant to, kad kol kas nėra jokių planų kurti tokį serijinį automobilį, Frankfurte jis padės pritraukti lankytojų ir potencialių pirkėjų dėmesį ne tik į esamus, bet ir į būsimus „Kia“ modelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.