„Honda“ pasišovė gelbėti įvažiuojamuosius kino teatrus

Kino teatrai po atviru dangumi, į kurių teritoriją galima įvažiuoti automobiliu, yra vienas iš ryškiausių amerikietiškos kultūros simbolių, tačiau netrukus iš jų gali likti tik prisiminimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 12:22 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:19 PM

Kai įvažiuojamieji kino teatrai buvo populiarumo viršūnėje, „Honda“ nebuvo stambus automobilių pardavėjas JAV, bet gamintojas nusprendė apsaugoti vietas, kur susikerta kino ir automobilių pramonės istorija.

Filmų kūrėjai nuo kitų metų ketina atsisakyti tradicinių 35 mm kino juostų ir visus filmus išleisti tik skaitmeniniu formatu, todėl įvažiuojamiesiems kino teatrams reikės pirkti naują įrangą.

Kadangi lauke statomi ekranai gerokai didesni, nei uždarų kino teatrų, įranga labai brangi ir daugelis kino teatrų po atviru dangumi neturi tiek pinigų, ra6o autoblog.com.

Pradėjusi projektą „Drive-In“, „Honda“ ketina prisidėti prie atvirų kino teatrų gelbėjimo. Specialistų teigimu, kiekvienam įvažiuojamajam kino teatrui reikia maždaug 80 tūkst. JAV dol. Kainuojančios įrangos.

„Honda“ paskelbė padovanosianti projektorius penkiems kino teatrams, kurie surinks daugiausiai balsų. Taip pat gamintojas siūlo skleisti žinią apie problemą, apsilankyti įvažiuojamuosiuose kino teatruose ar net patiems paaukoti pinigų.

Žemiau galima pamatyti vaizdo įrašą, kuriame plačiau pasakojama apie įvažiuojamuosius kino teatrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.