Blondinė stovėjimo aikštelėje kaktomuša rėžėsi į kitą mašiną (video)

Jei ne videoregistratoriumi užfiksuoti įrodymai, būtų sunku patikėti, kad šitokia nelaimė automobilių stovėjimo aikštelėje apskritai galėjo nutikti.

Moteris su "Hyundai Getz" lėkė per aikštelę lyg nieko aplinkui nematydama.<br>"Youtube" nuotr.
Moteris su "Hyundai Getz" lėkė per aikštelę lyg nieko aplinkui nematydama.<br>"Youtube" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2013, 3:22 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:00 PM

Vienas vairuotojas ramiai sukinėjosi aikštelėje iki kol į jį net nestabdžiusi įlėkė šviesiaplaukė moteris su „Hyundai Getz“. Žiūrint į nelaimės vaizdo įrašą natūraliai kyla klausimas – kaip tai įmanoma?

„Youtube“ patalpintame vaizdo įraše matoma, kaip vairuotojas iš lėto įrieda į stovėjimo aikštelę, praleidžia išvažiuojantį automobilį ir laukia, kol atsilaisvins stovėjimo vieta.

Tačiau priešais išvažiavusio automobilio vairuotoja, atrodo, net nepastebėjo stovinčios mašinos. Ji net nestabdžiusi rėžėsi į automobilį su videoregistratoriumi. Jis aiškiai nufilmavo, kaip neprisisegusi vairuotoja tėškėsi į priekinį stiklą.

Smūgis buvo gana stiprus, bet iš vaizdo įrašo matyti, kad moteris neprarado sąmonės ir bendravo su nelaimę mačiusiu vyru. Greičiausiai ji labai nesusižeidė, bet abu automobiliai liko stipriai aplamdyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.