Tarp originaliausių dviračių – triratukas suaugusiesiems ir medinis dviratis

Nagingi lietuviai nebijo perdaryti dviračių ir papuošti juos įdomesnėmis detalėmis, nei sugalvojo gamintojas. Savo dviračių nuotraukomis pasidaliję entuziastai parodė, kad mūsų šalies gatvėmis rieda ir mediniai, auksiniai, gatvės stiliaus ar limuzino klasės dviračiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:13 PM

Sekmadienį, per renginį dviračių entuziastams „Velomaratonas 2013”, dalyviai galės papuošti savo dviračius lipdukais, kuriuos parengė ir garsūs Lietuvos žmonės.

Per velomaratoną Vilniuje duris atvers dizaino dirbtuvės, kuriose apsilankę dviratininkai galės dviračius nemokamai papuošti dekupažo technika, priklijuojamais piešiniais, purškiamais trafaretais, kutais, vėliavėlėmis ir kitais aksesuarais. Kaip gražiai papuošti dviratį, patars dekoratoriai.

Unikali išvaizda ne tik džiugina dviračio savininko bei aplinkinių akis, bet ir apsaugo dviratį nuo vagystės. Ilgapirščiai išskirtinės išvaizdos dviračių vengia, nes jie nelieka nepastebėti minioje, rašo "Lietuvos rytas".

Prie dviračių dailinimo noriai prisidėjo ir televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė su dukterimi Liepa bei dviratininkas, nacionalinis čempionas ir prestižinių „Giro d’Italia” lenktynių prizininkas Ramūnas Navardauskas.

Velomaratono dalyviai galės papuošti savo dviračius jų kurtais lipdukais.

„Jei sunku, pamink dar truputį”, – per varžybas motyvuojančia fraze pasidalijo plento čempionas R.Navardauskas.

Dviratininkas tikisi, kad jį įkvepianti frazė primins ir velomaratono dalyviams, jog visais atvejais reikia stengtis, jei nori pasiekti geriausią rezultatą. Sekmadienį bus galima papuošti dviratį R.Navardausko sukurtu lipduku su linkėjimu bei autografu.

L.Gradauskienė piešinį kūrė kartu su dailės studiją lankančia dukterimi Liepa.

Lipduku su žaismingu linkėjimu „Jei pritrūko gero ūpo, sėsk, žmogau, ant dviratuko” savo dviratukus galės pasipuošti mažieji velomaratono dalyviai.

L.Gradauskienė mano, kad dviratis greta pramogos ir funkcionalumo turi dar ir estetinę vertę.

„Smagu pamatyti originaliai puoštus dviračius. Man ypač gražu retro stiliaus, krepšeliais su gėlėmis puošti ar išskirtinai nudažyti dviračiai.

Gyvenime juk visada norisi estetikos ir apsupti save gražesne, geresne aplinka”, – sakė televizijos laidų vedėja L.Gradauskienė.

Per velomaratoną dviračių dekoro idėjų bus galima pasisemti ir iš konkurso „Mano dviratis” dalyvių.

Mėnesį ERGO draudimo grupės socialinio tinklo „Facebook” profilyje vyko konkursas, kuriam žmonės siuntė savo originalios išvaizdos dviračių nuotraukas. Pasirodo, kad Lietuvos gatvėmis važinėja ir auksinių, ir medinių, ir neįprastos konstrukcijos dviračių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.