Automobilių nuomos punkte – ir prabangus visureigis BMW X5

Trumpoms kelionėms žmonės paprastai nuomojasi nedidelius, paprastus automobilius, bet nuo šiol bus galima pasivažinėti ir su BMW X5.

Išsinuomavęs BMW X5 valandai ar dviem, kiekvienas gali išbandyti prabangos skonį.<br>Gamintojo nuotr.
Išsinuomavęs BMW X5 valandai ar dviem, kiekvienas gali išbandyti prabangos skonį.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2013, 11:16 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:17 AM

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje veikianti dalijimosi automobiliu paslauga „CityBee“ plečiasi į prabangių automobilių rinką ir nuo šios savaitės įmonės siūlomų modelių gretas papildė jau antras prabangus automobilis – didelis prestižinis visureigis BMW X5.

„Atkreipėme dėmesį, kad mūsų paslaugos vartotojai noriai renkasi ne tik kasdienėms reikmėms puikiai tinkančius „Fiat“ modelius, bet ir prabangesnius automobilius. Nuo metų pradžios, kuomet buvo pasiūlytas rinkai, BMW 5 serijos modelis išpopuliarėjo dvigubai“, - sakė „CityBee“ veiklos vadovas Aurimas Drūtys.

Pasak jo, tai ir paskatino pasiūlyti vairuotojams kelioms valandoms pasiimti ir BMW X5.

Anot A.Drūčio, BMW paklausus tiek tarp verslo klientų, tiek tarp fizinių asmenų. Įmonės prabangesnius automobilius renkasi reprezentacijai, o asmeninėms reikmėms jis dažniausiai rezervuojamas ypatingomis progomis, laisvalaikiui.

Visureigis BMW X5 jau pristatytas vilniečiams. Iš anksto rezervavus, jį galima pasiimti miesto centre, prie S.Nėries gimnazijos esančioje aikštelėje.

BMW 5 serijos modelį dar šį mėnesį planuojama pasiūlyti ir klientams Kaune. Iki šiol jį pasiimti buvo galima tik iš Vilniuje esančių „CityBee“ aikštelių.

Dalinimosi automobiliu paslauga „CityBee“ šiuo metu jau teikiama penkiolikoje vietų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Šiuo metu „CityBee“ aikštelėse siūlomi 88 „Fiat 500“, „Fiat 500L“, „Fiat 500 Cabrio“, „Fiat Punto“, „Fiat Bravo“, „Fiat Ducato“, „Fiat Doblo Combi Maxi“, BMW 5 serijos ir BMW X5 modelių automobiliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.