Sužvėrėjęs kelių policininkas ant žemės suguldė visą šeimą (video)

Du suaugę ir vaikas, gulintys ant žemės, ir virš jų galvų elektrošoko prietaisu mojuojantis bei rėkiantis policininkas – tokią keistą sceną teko stebėti Toledo, JAV gyventojams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 1:02 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:02 PM

Kas galėjo nutikti, kad pareigūnas ėmėsi tokių kraštutinių priemonių? Ne, tai nebuvo greičio viršytojo gaudynės ar narkotikų platintojo sulaikymas. Viskas prasidėjo dėl to, kad viena moteris vairavo automobilį be galiojančio automobilio registracijos lipduko.

Pasak liudininkų, šią moterį, Cassandrą Meyers, sustabdęs pareigūnas su ja kalbėjo gana grubiai, todėl kai namo grįžo kaimynystėje gyvenantis jos uošvis Aaronas Tatkowskis, vyriškis paklausė pareigūno, kas vyksta. Tačiau pareigūnui toks klausimas pasirodė nepriimtinas.

„Jis surėkė man, kad lipčiau atgal į savo pikapą, taigi aš įlipau. Bet iš karto po to jis mane ištraukė iš sunkvežimio ir dėl to mano merginai išsprūdo keletas negražių žodžių. Jis ją taip pat ištraukė lauk“, - „Toledo News Now“ laikraščiui pasakojo A.Tatkowskis.

Pareigūnas iš automobilio išlaipino ir keturiolikmetį vyriškio sūnų bei privertė visą šeimą gultis ant žemės. Išsigandęs A.Tatkowskis garsiai paprašė ko nors nufilmuoti įvykius.

Todėl „Youtube“ paskelbtas vaizdo įrašas prasideda tada, kai du suaugę ir vaikas guli nusisukę žemyn, o įsisiautėjęs policininkas mojuoja elektrošoku. Jis nenusiramino net kai aplinkui ėmė buriuotis kaimynai.

Įraše matyti, kaip pareigūnas tąsė suaugusiuosius ir vaiką bei sviedė arčiau priėjusio žmogaus telefoną į žemę.

Dėl pareigūno elgesio vietinė policija pradėjo tyrimą, o jį laikinai nušalino nuo pareigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.