Niujorko policija įspūdingai sutramdė „Ferrari“ vairuotoją (video)

Stumdyti pareigūnus galima ne visur. Tai įrodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas arogantiškas turčius, nepagarbiai pasielgęs su policijos pareigūnu.

Niujorke pareigūnams nepaklusęs Saudo Arabijos turtuolis buvo greitai sutramdytas.<br>Youtube.com
Niujorke pareigūnams nepaklusęs Saudo Arabijos turtuolis buvo greitai sutramdytas.<br>Youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:15 PM

Niujorke pareigūnams nepaklusęs Saudo Arabijos turtuolis buvo greitai sutramdytas. Policininkui rašant protokolą, atėjęs pažeidėjas įsėdo į savo prabangų automobilį „Ferrari“.

Nepalaukęs, kol pareigūnas baigs darbą, vaikinas nusprendė išvažiuoti ir automobilis lėtai pajudėjo. Pradėjusi judėti transporto priemonė kliudė pareigūną ir užvažiavo ant jo pėdos.

Toks pažeidėjo elgesys įsiutino policininką. Jis suriko sustoti, tačiau vyras automobilyje jo nepaisė. Už policijos pareigūno įsakymo nevykdymą, vyras greitai buvo ištrauktas iš automobilio ir užlaužus rankas partrenktas ant grindinio.

Tokia žaibiška policijos pareigūnų reakcija į pažeidimą galėtų priversti suklusti ir Čikagoje besislapstančią Seimo narę Neringą Venckienę. Amerikoje įstatymai vienodi visiems. Antrankiai gali būti uždėti bet kam - nesvarbu ar tai būtų politikas, ar milijonierius, ar elgeta.

Šis vaizdo įrašas atskleidžia, kad bet koks pasipriešinimas policijai Amerikoje yra visiškai netoleruojamas. Todėl visuomenės pasitikėjimas teisėsauga šioje šalyje yra labai aukštas.

Ši situacija primena ir atvejį, kai žinoma Lietuvos žurnalistė apstumdė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininką. Tą kartą Lietuvos pareigūnas nepanaudojo griežtesnių veiksmų ir leidosi nepagarbiai tąsomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.