Prie Kauno ketvirtadienio vakarą - 10 kilometrų ilgio spūstis

Ketvirtadienio vakarą iš sostinės link Kauno važiuojantys vairuotojai turėjo apsišarvuoti kantrybe. Kelyje daugelis sugaišo gerokai daugiau laiko nei įprastai. Tam įtakos turėjo didelis automobilių srautas, kelio remontas ir keli techniniai įvykiai.

Tokių spūsčių galima buvo tikėtis, mat prieš akis - trys nedarbo dienos.<br>V.Eivos nuotr.
Tokių spūsčių galima buvo tikėtis, mat prieš akis - trys nedarbo dienos.<br>V.Eivos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 8:02 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:41 PM

Kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda ties Kaunu susidarė maždaug 10 kilometrų ilgio spūstis. Automobiliai išsiskirstė tik prieš vidurnaktį.

„Spūstis nuo Rumšiškių iki Kauno. Prieš tai jau mačiau dvi avarijas. Dar vienas automobilis stovėjo užkaitusiu varikliu“, - ketvirtadienio vakarą teigė lrytas.lt skaitytojas Vainius Eiva.

Tokių spūsčių galima buvo tikėtis, mat prieš akis - trys nedarbo dienos, visi skuba aplankyti kapų ir giminaičių.

„Prie įvažiavimo į Kauną susidarė automobilių spūstys dėl vykstančių kelio darbų bei padidėjusio automobilių srauto. Tam įtakos turėjo eismo įvykiai, jų vietoje dirba Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai“, - lrytas.lt sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Simona Banėnienė.

Pareigūnai prašo gyventojų keliaujant į kapus ar pas giminaičius važiuoti visuomeniniu transportu, jei tai įmanoma. Taip bus galima išvengti spūsčių.

Nuo rytojaus automagistralėse ir greitkeliuose keičiasi maksimalus leistinas važiavimo greitis lengvaisiais automobiliais, motociklais ir triračiais.

Šioms transporto priemonėms nuo lapkričio 1 d. iki kovo 31 d. automagistralėse leidžiama važiuoti ne didesniu kaip 110 km/h greičiu; greitkeliuose – ne didesniu kaip 100 km/h greičiu.

Naktį eismo sąlygas sunkins rūkas.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį lietaus tikimybė nedidelė, vietomis formuosis rūkas. Vėjas pietų, pietvakarių, nuo 6 iki 11 m/s, pajūryje gūsiai iki 15 m/s. Žemiausia temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.