Slaugė parašiutu nusileido į važiuojantį kabrioletą (video)

Įspūdingą, Džeimso Bondo vertą triuką Norvegijoje atliko 28 metų amžiaus Katie Hansen iš Kalifornijos. Jauna moteris iššoko iš lėktuvo su parašiutu ir sugebėjo nusileisti į bestogį „Ford Mustang“ jau per pirmąjį bandymą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:22 PM

„Nemeluosiu, labai jaudinausi. Buvau labai laiminga, kai man pavyko tai padaryti. Negalėjau tuo patikėti, bet viskas susiklostė tobulai“, - sakė ji „Good morning, America“.

K.Hansen rizikavo labiau, nei gali pasirodyti iš „Aviator Show“ paskelbto vaizdo įrašo. Ji vilkėjo tik marškinėlius trumpomis rankovėmis ir šortus, taigi jei nebūtų pataikiusi į automobilį, nusileidimas būtų buvęs labai skausmingas.

Slauge dirbanti amerikietė krestelėjo į automobilį, lyg tai būtų juokų darbas. Tačiau nusileisti parašiutu į važiuojantį automobilį iš tiesų yra labai sudėtinga. Tai dar 2007 metais įrodė britiškojo „Top Gear“ komanda – jiems galiausiai pavyko pataikyti į automobilį, bet prieš tai parašiutininkai ne kartą nusileido šalia mašinos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.