Pareigūno automobilį aplaužė vaiduoklis? (video)

Hartforde, JAV Konektikuto valstijoje dirbantis policijos pareigūnas labai nustebo vieną dieną po darbo atėjęs prie savo automobilio ir pamatęs, kad vienas veidrodėlis nulaužtas ir numestas prie mašinos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 8:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:22 PM

Iš pradžių jis buvo įsitikinęs, kad tai vandalų darbas, bet kartu su kolegomis peržiūrėjęs stebėjimo kamerų įrašus nustėro – pro automobilį praslinko beformė balkšva figūra ir nuplėšė veidrodėlį. Jokio kito žmogaus nebuvo matyti.

„Pasibaigus pamainai jis išėjo į lauką prie savo automobilio ir pamatė, kad galinio vaizdo veidrodėlis nuplėštas ir numestas, - sakė policijos skyriaus atstovas Brianas Foley. - Kai kurie pareigūnai mano, kad aikštelėje vaidenasi“.

Įvykiu susidomėjo NBC žurnalistai. Televizijos meteorologas Bradas Fieldas, peržiūrėjęs vaizdo įrašą taip pat liko nustebęs. „Peržiūrėjau įrašą ir pasakiau, kas, po velnių, tai yra?“ - pasakojo jis.

Specialisto manymu, tai galėjo būti vėjo sūkurys, tačiau tokie reiškiniai paprastai turi pakankamai jėgos tik pakelti dulkėms ar smulkioms šiukšlėms.

Pasak B.Fieldo, sunku rasti logiškesnį paaiškinimą, kas galėjo būti vaizdo įraše matoma balkšva figūra, tačiau jam vis tiek atrodo keista, kaip vėjas galėjo nuplėšti veidrodėlį ir neapgadinti nieko kito.

„Sugebėti nutraukti veidrodėlį, numesti jį šalin ir vėl padėti ten, iš kur buvo nuluptas, atrodo labai keista... švelniai tariant“, - tvirtino meteorologas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.