Po BMW slalomo kieme – kaimiečių įsiūtis ir gaudynės

Joniškio rajone dviem automobiliais persekiotas, sučiuptas ir sumuštas devyniolikametis Kriukų kaimo gyventojas tam tikra prasme pats išprovokavo šias gaudynes.

Pasipuikuoti automobiliu sumaniusiam BMW vairuotojui teko sprukti nuo įniršusių persekitojų.<br>R.Jurgaičio asociatyvi nuotrauka.
Pasipuikuoti automobiliu sumaniusiam BMW vairuotojui teko sprukti nuo įniršusių persekitojų.<br>R.Jurgaičio asociatyvi nuotrauka.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Nov 11, 2013, 2:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:11 AM

Paaiškėjo, kad savaitgalį BMW 318 vairavusį devyniolikametį vienoje sodyboje puotavusi kompanija ėmė vaikytis, kai šis demonstruodamas savo šaunumą ir automobilio galimybes jų kieme „išrėžė aštuoniukę“.

Apie kelyje Jauniūnai-Mekiai užpultą automobilio BMW vairuotoją Joniškio rajono policijos komisariato budėtojas gavo sekmadienį, pirmą valandą nakties.

Į policiją kreipęsis devyniolikametis pranešė, kad jį kelyje ėmė persekioti automobiliais „Volvo S60” ir „Volkswagen Passat“ važiavusi kompanija.

Pasak nukentėjusiojo, persekiotojai jam kelis kartus blokavo kelią. Norėdamas išvengti susidūrimo BMW vairuotojas pasuko į šalikelę ir nuvažiavo nuo kelio sankasos.

Pribėgę persekiotojai išdaužė BMW durelių stiklus ir, apkūlę vairuotoją, pagrobė automagnetolą.

Nuo užpuolikų nukentėjęs vaikinas po medikų apžiūros buvo išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pranešimą apie kelyje užpultą vairuotoją gavę pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė tris įtariamuosius: Joniškio rajono Jauniūnų kaimo gyventojus 19 metų M.D., 25 metų A.V. bei Šiaulių rajono Meškuičių miestelio gyventoją 29 metų R.P.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Paaiškėjo, kad konfliktas tarp Joniškio rajono sodyboje šventusios kompanijos ir čia besilinksminusių merginų į namus parvežti atvykusio Kriukų kaimo gyventojo kilo, kai šis nusprendė pademonstruoti savo BMW 318 galimybes – visų akivaizdoje sodybos kieme automobiliu ėmė „piešti saulutes“.

Jų panosėje atlikta automobilių slalomo figūra tai mačiusių puotos dalyvių nesužavėjo, o tik juos suerzino.

Tai supratęs BMW vairuotojas nusprendė sodybos kieme neužsibūti.

Tikėtina, kad prieš paspausdamas greičio paminą „slalomo asas“ sodyboje šventusiai kompanijai dar spėjo kai ką pasakyti, nes buvo iškart imtas persekioti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.