Kauno centre „išdygo“ plastikinė žiedinė sankryža

Sekmadienį judrioje Kauno vietoje, E.Ožeškienės ir L.Sapiegos gatvių sankirtoje atsiradus spontaniškai iš plastikinių atitvarų suręstai žiedinei sankryžai, toli gražu ne visi vairuotojai teisingai suprato šią naujovę.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

2013-11-25 12:00, atnaujinta 2018-02-20 04:20

Pirmadienio rytą į šią vietą buvo nuspręsta siųsti kelių policijos ekipažą, kad pareigūnai padėtų vairuotojams susigaudyti pakitusioje situacijoje.

Kauno savivaldybė suskubo išplatinti pranešimą, kuriame teigiama, jog vykdomas eksperimentas. Jeigu jis pasiteisins, kitais metais čia žadame įrengti stacionarią žiedinę sankryžą.

„Buvo daug diskusijų apie eismo organizavimą šioje pavojingoje sankryžoje. Todėl nuspręsta kelioms savaitėms suformuoti iš laikinų konstrukcijų padarytą žiedą ir stebėti, ar jis pasiteisins“, - cituojamas Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos vadovas Danas Česnauskas lrytas.lt žurnalistui minėjo, jog nuolatos bus stebima situacija, žiūrima, kaip atsiradus laikinam žiedui pasiskirsto transporto srautai miesto centre.

„Kol kas sunku vienareikšmiai atsakyti į klausimą ar šioje vietoje tikrai reikia įrengti žiedinę sankryžą. Dabar stebėsime, kaip žiedą pavyksta įveikti visuomeniniam transportui, ar transporto piko metu nesiformuoja spūstys“, - lrytas.lt sakė komisaras D.Česnauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.