Žuvusio aktoriaus P.Walkerio garaže – milijonų vertės kolekcija (video)

Avarijoje tragiškai žuvęs aktorius Paulas Walkeris šeštadienį buvo kukliai palaidotas Los Andžele. Daugybė gerbėjų liūdėjo kartu su artimaisiais, nes vyras mėgo greitį ir išskirtinius automobilius ne tik prieš kameras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-15 12:46, atnaujinta 2018-02-19 19:58

Užgesus filmų „Greiti ir įsiutę“ žvaigždės gyvybei paaiškėjo, kad jis paliko didžiulę sportinių automobilių kolekciją.

Pravėrus jo garažo duris matyti dviem aukštais išrikiuoti įspūdingi „Saleen Mustang“, klasikiniai „Porsche“ ir BMW, bendro naudojimo keliams nepritaikyti japoniški modeliai, keletas „Ferrari“ bei daugybė kitų automobilių.

„The Smoking Tire“ laidos vedėjas Mattas Farah dar pernai lankėsi įspūdingame „AE Performance“ studijos, kuri priklausė P.Walkeriui ir tragiškoje avarijoje taip pat žuvusiam geram aktoriaus draugui Rogeriui Rodasui, garaže.

Tada nebuvo paminėta, kam priklauso ši milijonų vertės kolekcija, tačiau po draugų žūties atskleista, kad beveik visi automobiliai priklausė P.Walkeriui.

Didžiąją garažo dalį užima amerikietiški modeliai - daugybė įvairių kartų „Mustang“, nuo klasikinių modelių iki 2013-ųjų GT500, „Chevrolet Camaro“, futuristinės išvaizdos „Mercury“ ir kiti.

P.Walkerio garaže tarp daugybės klasikinių modelių yra ir vienas iš visų laikų geriausių „vokiečių“ - superautomobilis BMW M1.

Europietiškąją kolekcijos dalį praplečia klasikiniai „Porsche 911”, „Ferrari 360 Challenge Stradalle“, „Ferrari 355 Spider”, „Ferrari Testarossa“, „Mercedes 560 SL”, du BMW M3 E30, net septyni BMW M3 E36 ir kiti modeliai.

Kitoje patalpoje saugomi daugiausiai japoniški automobiliai, kuriais negalima važinėti JAV keliais. Tarp jų yra puikios būklės „Toyota Supra“, „Nissan Silvia“ ir penktojoje „Greiti ir įsiutę“ dalyje pasirodęs „Nissan 370Z”.

Ši fantastiška kolekcija tik patvirtino, kodėl tiek daug automobilių gerbėjų neliko abejingi aktoriaus žūčiai. P.Walkeris ne tik vaidino kietą vyruką, bet iš tikrųjų domėjosi automobiliais ir mėgo techniką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.