„Kia” užsiminė apie „Toyota GT86” konkurentą

Iš karto po Naujųjų metų prasidėsiančioje pirmojoje kitais metais tarptautinėje Detroito automobilių parodoje NAIAS 2014, kuri vyks Jungtinėse Amerikos Valstijose, automobilių pramonės lopšyje Detroite, „Kia“ kompanija žada pristatyti naują itin intriguojantį koncepcinį automobilio modelį.

"Kia" kol kas slepia savo naująjį koncepcinį modelį ir parodė tik pirmasias jo linijas.<br>Gamintojo nuotr.
"Kia" kol kas slepia savo naująjį koncepcinį modelį ir parodė tik pirmasias jo linijas.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-19 17:22, atnaujinta 2018-02-19 18:20

Šis modelis pagamintas JAV įsikūrusioje „Kia Motors America” dizaino studijoje. Iš kol kas labai negausios pasirodžiusios informacijos galima manyti, kad naujasis modelis skirtas pasivaržyti su ne itin praktišku, bet labai maloniu vairuoti „Toyota GT86”.

„Kia“ žada, kad koncepcinis modelis bus kvapą gniaužiantis sportinis kupė, kurio vietų skaičius apibūdinamas formule “2+2”, t.y. gale gale esančios dvi vietos skirtos vaikams.

Gamintojai teigia, kad automobilis pasižymės puikiomis valdymo savybėmis tiek kelyje, tiek ir lenktynių trasoje. Be to, jis išsiskirs savo žvilgsnius kaustančiu dizainu.

Kol kas kūrėjai nesutinka atskleisti daugiau informacijos apie šį automobilį ar techninių duomenų. Paslaptyje laikoma ir šio modelio išvaizda, „Kia“ išplatino tik vienintelę nuotrauką, daugiau detalių apie šį automobilį žadama paskelbti artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.