Reklamų karai: „Jaguar“ laukinė katė kėsinasi į „Mercedes-Benz“ vištą (video)

Automobilių gamintojai varžosi ne tik gatvėse ir pardavėjų salonuose. „Jaguar“ ir „Mercedes-Benz“ ne juokais susikovė reklamose - „Jaguar“ tiesiogine to žodžio prasme kibo į gerklę varžovui.

"Jaguar" reklamoje renkasi medžiotojo instinktą.<br>Stop kadras.
"Jaguar" reklamoje renkasi medžiotojo instinktą.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2013, 12:20 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:28 PM

„Mercedes-Benz“ rugsėjo pabaigoje pristatė savo naujos stabilumo sistemos „Magic Body Control“ reklamą, kurioje pagrindinius vaidmenis atliko vištos. Reklamos kūrėjai išnaudojo natūralų vištų sugebėjimą išlaikyti galvą vienoje padėtyje, kai kūnas juda.

Unikalioje reklamoje automobilis nebuvo parodytas nė karto, o smagus siužetas sulaukė didelio dėmesio - „Youtube“ jį peržiūrėjo daugiau nei 7 mln. lankytojų.

Konkurentų sėkmę pastebėjusi „Jaguar“ nesnaudė ir sukūrė šios reklamos parodiją. Joje vaizduojamas keistuolis mokslininkas, kilnojantis ir apžiūrinėjantis vištą iki kol staiga pakyla šūsnis plunksnų ir pasirodo po užkandžio besilaižantis jaguaras.

„Jaguar“ reklama baigiasi šūkiu „Good to be bad“ (angl. gera būti blogam), tačiau jokio produkto ji nereklamuoja. Sportiškų automobilių gamintojas tiesiog puikiai pasinaudojo proga įkąsti varžovui ir pasinaudoti dalele jo sėkmės.

Žemiau galite pamatyti populiariąją „Mercedes-Benz“ reklamą ir „Jaguar“ „krimstelėjimą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.