Kiekvienas kelionės taksi kilometras 75 centais papildė biudžetą

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Vilnius veža“ per praėjusius metus jau pervežė apie 300 tūkstančių keleivių ir nuvažiavo apie pusantro milijono kilometrų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 4:17 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:20 AM

VšĮ „Vilnius veža“ taip pat sumokėjo beveik 1 milijoną litų mokesčių.

Įmonės veiklos pajamos nuo 2013 metų sausio iki metų pabaigos padidėjo penkis kartus, darbuotojų ir sutartinių klientų skaičius taip pat išaugo 5 kartus.

VšĮ „Vilnius veža“ veiklą tikrino Valstybinė mokesčių inspekcija, Valstybinė darbo inspekcija, Valstybinė kalbos komisija, Lietuvos metrologijos inspekcija, tačiau pažeidimų nebuvo rasta.

„Praėjusius metus galiu pavadinti naujovių ir naujų idėjų įgyvendinimo metais. Buvo sukurtos 149 darbo vietos, rūpinomės savo darbuotojų saugumu pradėję diegti automobiliuose pavojaus signalą, įsteigėme savo skambučių centrą, įdiegėme internetinę taksi užsakymo sistemą, tapome Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos nariais“, - sakė VšĮ „Vilnius veža“ vadovas Benas Renatas Baltusis.

Artimiausiu metu įmonė žada pasiūlti daugiau galimybių elektroniniu būdu atsiskaityti už važiavimą taksi.

Tai reiškia, kad vairuotojai su savimi beveik neturės grynųjų pinigų, kurie yra pagrindinis pavojaus šaltinis jų saugumui. Šiuo metu „Vilnius veža“ galima atsiskaityti banko kortelėmis.

Pernai taip pat pasikeitė taksi vairuotojų darbo užmokesčio skaičiavimo metodika ir motyvavimo sistema.

Visi darbuotojai gauna fiksuotą darbo užmokestį ir priedus pagal uždirbtą per pamainą sumą. Atlyginimai susieti su darbuotojo rezultatais darbe, todėl taksi vairuotojai turi galimybę užsidirbti didesnį atlyginimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.