Greitkelis Vilnius-Kaunas vidurnaktį bus uždarytas

Apie vidurnaktį kelio Vilnius – Kaunas 82-ame kilometre bus laikinai uždraustas eismas vykdant apvirtusio vilkiko iškėlimo darbus, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 7:40 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:33 AM

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apvirtus vilkikui, išsiliejo gabentas krovinys ir kuras. Pirmadienio vakarą abiem kryptimis susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, greitis ribojamas iki 70 km/val.

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, nelaimė Kaišiadorių rajone, greitkelyje Vilnius–Kaunas, įvyko naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 1 val. 26 min. Nuo kelio į žalią skiriamąją juostą nuvažiavo vilkikas „Mercedes Benz“, cisternoje gabenęs apie 26 tonas aliejaus.

Vilkikas su baltarusiškais valstybiniais numeriais avariją patyrė nuo Kauno ir Kaišiadorių rajonų ribos pavažiavus apie 5 km. Cisterna apvirto, aliejus išsiliejo ant kelio, greitkelis tapo nepaprastai slidus.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.