Aistra automobiliams merginai padėjo rasti būsimą vyrą

Ievos ir Ramūno Kairių gyvenime automobiliai užima ypatingą vietą gyvenime. Simboliška, kad jaunavedžiai į vestuves atvyko būtent „Mini“ automobiliu – šios markės gerbėjų klube mergina ir sutiko savo būsimą vyrą.

"Mini" gerbėjų klube susipažinę Ieva ir Ramūnas sukūrė šeimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
"Mini" gerbėjų klube susipažinę Ieva ir Ramūnas sukūrė šeimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 29, 2014, 8:29 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:51 AM

Ieva atsimena, kad jos prisijungimas prie „MINI People“ klubo buvo labai netikėtas: gatvėje jai priėjus prie savo „Mini“ automobilio, prie jos tiesiog privažiavo kitas „Mini“, ir iš jo išlipę vaikinas ir mergina papasakojo apie Lietuvoje steigiamą šios markės gerbėjų klubą. Ieva iškart susidomėjo ir tapo jo nare.

Susipažino visam gyvenimui

„Kiek vėliau į klubą atėjo ir Ramūnas. Su juo iš pradžių bendravome tiesiog kaip klubo nariai. Tačiau vienos „Mini“ sezono atidarymo šventės metu susibičiuliavome artimiau, o netrukus prasidėjo ir draugystė“, – prisimena mergina.

„Mini“ klube jie rado ne tik vienas kitą, bet ir gerų draugų. „Su dauguma narių bendraujame tiek įvairių klubo renginių metu, tiek ir laisvalaikiu. Būna, kad tik kartu su klubo merginomis pasidarome „mergaitiškus“ „Mini“ vakarėlius.

Ypač linksmi – sezono atidarymo ir uždarymo renginiai, kuomet susigalvojame įvairiausių veiklų ir pramogų“, – pasakoja mergina.

Sutuoktiniai „MINI People“ klubui priklauso ir „Mini“ automobilius vairuoja iki šiol. Ieva važinėja „Mini Cooper“, o Ramūnas – klasikiniu „Rover Mini“.

Meilė iš pirmo žvilgsnio

Kita „Mini“ gerbėjų klubo narė Inga Narauskaitė dienos, kuomet sužinojo apie klubo egzistavimą, nepamirš niekada gyvenime. Meilę „Mini“ mergina atrado pačioje netikėčiausioje vietoje – Prancūzijos provincijos degalinėje.

2009 metais ji autostopu keliavo po Europą ir, bandydama pasiekti Paryžių, užstrigo pakeliui. Tačiau jai su draugais pavyko sustabdyti kemperį, kuriuo didžiausio Italijos „Mini“ automobilių klubo nariai kaip tik keliavo į „Mini“ 50-mečiui skirtą Tarptautinį „Mini“ klubų suvažiavimą (International Mini Meeting, IMM) Birmingeme.

„Su mus kemperyje priglaudusiais italais mes taip susidraugavome, kad galiausiai nutarėme aplenkti Paryžių ir kartu su jais vykti į Birmingeme vykstantį „Mini“ renginį. Kadangi neturėjome bilietų, į festivalį jie mus prasivežė paslėptus bagažinėje.

Iki tol apie šį automobilį buvau girdėjus mažai, tačiau tos kelionės metu supratau, kad jis patogus, stilingas, o „Mini“ vairuotojai lengvai išprotėję pačia geriausia to žodžio prasme. Taip ir įsimylėjau „Mini“, – pasakoja Inga.

Jau po metų ji nusipirko pirmąjį savo „Austin Rover Mini“ automobilį ir nuo tada nepraleidžia nė vieno tarptautinio gerbėjų klubų suvažiavimo. Būdama Lietuvos klubo nare, Inga taip pat daug prisidėjo, kad 2015 metų tarptautinis „Mini“ klubų suvažiavimas vyktų mūsų šalyje.

„Jei ne degalinėje atsitiktinai sustojęs kemperis, turbūt dabar neturėčiau „Mini“ ir nepažinočiau daugybės nuostabių žmonių, kuriuos sutikau „MINI People“ klube Lietuvoje. Dėl to tam italui, kuris tada mane slapčia atsivežė į šventę, atsidėkodama tikrai ketinu padovanoti bilietą į „Mini“ renginį Lietuvoje“, – prasitarė Inga.

2008 metais Lietuvoje susikūręs „Mini People“ klubas šiandien vienija apie 250 narių ir daugiau nei 40 „Mini“ automobilių.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.