Vairuotojo pažymėjimo – prie Kauno automobilių turgaus

Nuo šiol Kauno miesto ir rajono bei aplinkinių rajonų gyventojams „Regitra” vairuotojo pažymėjimus išdavinės ir prie Kauno automobilių turgavietės įsikūrusioje „Regitros” Kauno filialo Dainavos grupėje, Taikos prospekte.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 2:58 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:27 PM

Per praėjusius metus čia aptarnauta daugiau kaip 84 tūkst. klientų, daugeliui jų aktualios ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo paslaugos.

Dabar šioje grupėje klientai gali ne tik registruoti transporto priemones ir pasinaudoti draudimo tarpininkavimo paslaugomis, bet ir užsisakyti naują vairuotojo pažymėjimą.

Įmonė atkreipia dėmesį, kad 290 tūkst. gyventojų dar yra nepasikeitę senųjų vairuotojo pažymėjimų be galiojimo nuorodos, todėl, artėjant galiojimo terminui, 2017 metų vasario 3 dienai, gali susidaryti ilgos pareiškėjų eilės. Gyventojai išvengtų bereikalingos gaišaties eilėse, jei nelauktų paskutinių dienų ir jau dabar pasirūpintų naujais dokumentais.

„Regitros” Kauno filialo Dainavos grupėje klientai priimami antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais nuo 8 iki 16.30 val., šeštadieniais - nuo 8 iki 15 val.

Pagrindinis „Regitros” Kauno filialo klientų aptarnavimo padalinys yra įsikūręs Kaune, Raudondvario pl. 234. Čia teikiamos ne tik transporto priemonių registravimo ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo, bet ir vairuotojų egzaminavimo paslaugos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.