Paskelbtos WRC etapo Lietuvoje bilietų kainos

Iki svarbiausio šių metų automobilių sporto renginio Lietuvoje, Pasaulio ralio čempionato (WRC) etapo likus mažiau nei dviems mėnesiams, organizatoriai pagaliau paskelbė bilietų kainas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Staškutė

May 4, 2014, 3:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:29 AM

Lietuvoje ir Lenkijoje vyksiančio „Lotos Rally Poland“ organizatoriai oficialiame puslapyje paskelbė, kad bilietų kainos prasidės nuo 35 zlotų ir 40 litų. Visi ralio pasai įsigyti Lenkijoje taip pat galios ir Lietuvoje.

Penktadienį portalui lrytas.lt pasiteiravus, kada paaiškės šio ne tik lietuviams bei lenkams svarbaus renginio bilietų kainos, organizatorių atstovas Tomas Ruseckas žadėjo, kad jos bus paskelbtos kitą savaitę, nes tebederinamos varžybų sutarties detalės.

Tačiau netrukus po to WRC bilietų kainos buvo paviešintos nesulaukus kitos savaitės.

Bilietai parduodami oficialiame ralio puslapyje rajdpolski.pl, tačiau kol kas juos galima nusipirkti tik lenkų kalba veikiančioje svetainės dalyje.

Visam ralio savaitgaliui, birželio 26-29 dienoms skirtas ralio pasas kainuoja 150-700 zlotų, priklausomai nuo pageidaujamų patogumų.

Bilietas birželio 27 dienai, kai WRC greičio ruožai drieksis per Lietuvą, kainuoja 75-350 zlotų.

7-asis WRC etapas šįmet vyks Lietuvoje ir Lenkijoje. Tai bus pirmas kartas, kai WRC varžybos vyks Lietuvos keliuose. Birželio 27 dieną Druskininkuose veiks serviso zona, o Lietuvoje sportininkai įveiks keturis greičio ruožus.

Iš viso „Rally Poland“ dalyviai turės įveikti daugiau nei 360 km, 24 greičio ruožus.

Atidarymo ceremonija vyks Lenkijoje, Mikolaikų turgaus aikštėje, o uždarymo – Mikolaikų arenos komplekse.

Žvyriniuose Mozūrijos greičio ruožuose organizatoriai tikisi sulaukti rekordinio žiūrovų skaičiaus.

Už bilietų pardavimą atsakingas komercinis ralio partneris „UFA Sports“.

Papildyta:

Pasak renginio organizatoriaus Algio Poteliūno, Lietuvoje išvysime ne tik geriausius planetos ralio meistrus, tačiau ir su jais besigrumiančius lietuvaičius.

„Tai svarbiausias metų sporto renginys Lietuvoje, kuriuo domisi ne tik mūsų, tačiau ir daugelio kaimyninių šalių automobilių sporto gerbėjai.

Visgi mūsų šalies keliais skries pasaulio ralio čempionas Sebastienas Ogieras bei tokios žvaigždės kaip Robertas Kubica, Madsas Ostbergas ir Thierry Neuville'is. Taip pat turėsime progą pamatyti, kaip su šiomis žvaigždėmis varžosi ir mūsų lietuviški ekipažai”, - sako jis.

Organizatorių teigimu, renginyje tikimasi sulaukti virš 50 tūkst. ralio gerbėjų iš Lietuvos ir viso pasaulio.

„Pirmaisiais metais nauji WRC etapai pritraukia labai daug fanų iš užsienio, kurie stengiasi keliauti ir palaikyti sportininkus. Visiems įdomu išvysti naują etapą, nematytas trasas bei šalį, todėl tikimės virš 50 tūkst. žiūrovų.

Numatytos 6-7 žiūrovų zonos į kurias bilietai kainuos tikrai nedaug – kaina prasideda tik nuo 40 litų, todėl geriausius lenktynininkus galės išvysti visi”, - teigia A.Poteliūnas.

Lietuvoje bilietus nuo gegužės 5 dienos galima įsigyti „Bilietai LT“.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.