Lietuviai serviso meistrai – tarp pasaulio geriausiųjų

Lietuviai nepraleidžia progos pasiskųsti mūsų šalyje dirbančiais serviso meistrais, bet Vokietijoje, Noiburge „Audi“ surengtose varžybose meistrai iš Lietuvos įrodė nesantys prastesni.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2014, 1:30 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:43 PM

Vairuotojų rengimo centro techninėje bazėje netoli Miuncheno įvykusiose serviso meistrų varžytuvėse „Audi Twin Cup 2014“ varžėsi net 75 „Audi“ techninės priežiūros specialistų komandos iš 38 pasaulio šalių.

Pirmoji vieta bendroje įskaitoje atiteko JAV komandai. Puikiai pasirodė ir Lietuvos atstovai, technologijų kategorijoje pelnę antrąją vietą.

Turnyre varžėsi 75 komandos, kurių sudėtyje buvo 219 darbuotojų.

Į pasaulinį čempionatą jos atrinktos iš 2 tūkst. 600 komandų (7 tūkst. 800 darbuotojų). Buvo varžomasi dvejose stambiose kategorijose - serviso ir technologijų. Abiejose kategorijose geriausiai pasirodė ir pagrindinį trofėjų laimėjo JAV komanda.

Antroji vieta bendroje įskaitoje atiteko Vokietijos specialistams, o trečiosios vietos prizas iškeliavo į Kiniją.

Technologijų kategorijoje antrą vietą užėmė Lietuvos atstovai - Kauno „Audi“ centro serviso specialistai Linas Damasickis, Algis Vinskas ir Aldas Paulauskas, nusileidę tik kategorijos prizininkams – Kanados komandai.

Trečiąją vietą technologijų kategorijoje Slovakijos atstovai.

Varžybose technikų ir serviso komandos varžėsi bei atliko praktines užduotis diagnostikos, remonto ir klientų aptarnavimo srityse. Didelis dėmesys buvo skiriamas autoserviso klientų aptarnavimo skyriaus vadybininkų ir remontininkų tarpusavio sąveikai.

Pagrindinis šių metų turnyro akcentas ir tikrai „kietas riešutėlis” visoms komandoms buvo „Audi ultra“ padidinto ekonomiškumo ir ekologiškumo modelių diagnostika ir remontas.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.