A juostose nardančius vairuotojus nukreips į gretimas gatves

Vilniaus apskrities policija nuolat gauna vilniečių skundų dėl Kelių eismo taisyklių nepaisymo - daugelis automobilių važiuoja visuomeniniam transportui skirtomis eismo juostomis, todėl nuo spalio 30 d. pareigūnai organizuos ilgalaikius prevencinio pobūdžio reidus Vilniuje, Ukmergės g.

Į visuomeniniam transportui skirtas juostas „netyčia užklydusiems“ eismo dalyviams, bus nurodyta važiuoti į kelio dešinėje esančias gatves.<br>Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.
Į visuomeniniam transportui skirtas juostas „netyčia užklydusiems“ eismo dalyviams, bus nurodyta važiuoti į kelio dešinėje esančias gatves.<br>Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 2:22 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 6:42 AM

Rytinio piko metu policijos pareigūnai kontroliuos šioje gatvėje esančias visuomeninio transporto eismo juostas, padės šiomis juostomis teisėtai važiuojančioms transporto (visuomeninio, taksi, privataus naudojimo su vairuotoju ir ne mažiau kaip 3 keleiviais, varomoms elektra) priemonėms greičiau pravažiuoti, o į šias juostas „netyčia užklydusiems“ kitiems eismo dalyviams, bus nurodyta važiuoti į kelio dešinėje esančias gatves (Šeškinės, Ozo, Paribio ir t. t.).

Policijos pareigūnų ir eismo dalyvių veiksmai bus fiksuojami policijos automobiliuose įrengtais vaizdo registratoriais.

Kelių policija tikisi eismo dalyvių supratimo ir primena, kad eismą reguliuojančio policijos pareigūno nurodymai yra privalomi visiems eismo dalyviams, o jų nesilaikymas užtraukia nuo 100 litų iki 200 litų baudą arba teisės vairuoti atėmimą nuo 1 iki 6 mėnesių.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.