Laimėtą BMW vairavęs garsus imtynininkas purtosi sukčiaus vardo

Imtynininkui Aleksandrui Kazakevičiui – bėdos dėl trečios klasės

A.Kazakevičius teismo slenkstį priverstas minti dėl automobilio, kurį gavo užėmęs trečią vietą Londono olimpiadoje.
A.Kazakevičius teismo slenkstį priverstas minti dėl automobilio, kurį gavo užėmęs trečią vietą Londono olimpiadoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė („Lietuvos rytas“)

Jan 25, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 3:14 AM

Prieš Vilniaus apylinkės teismą imtynininkas A.Kazakevičius stojo dėl 2013 metų kovą įvykusios avarijos, kai į jo automobilį BMW atsitrenkė kito teisiamojo – Povilo Žukausko – vairuojama mašina.

Nors abu automobiliai nukentėjo nesmarkiai, vairuotojai, kaip teigia kaltinimą surašę prokurorai, sugalvojo apgauti draudimo bendrovę.

Į A.Kazakevičiaus beveik naują automobilį atsitrenkęs P.Žukauskas savo mašinos nebuvo apdraudęs, todėl atlyginti žalą jis būtų turėjęs iš savo kišenės.

Nors tyrimo metu nenustatyta, kad A.Kazakevičius su P.Žukausku anksčiau būtų pažįstami, vyrai greitai rado bendrą kalbą ir tapo galimo nusikaltimo bendrininkais.

Avarijos kaltininkas ir A.Kazakevičius sutarė, kad P.Žukauskas skubiai apdraus savo automobilį, tad dar kartą susitikę vyrai užpildys eismo įvykio deklaraciją ir ją pateiks draudimo bendrovei.

Tai ir buvo padaryta, tačiau draudimo bendrovės apgauti nepavyko. Draudikams pasirodė įtartina, kad P.Žukauskas į avariją pateko iškart po to, kai apdraudė savo automobilį. Tad nutarta kreiptis į teisėsaugą.

Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu prokurorai surinko pakankamai duomenų apie vyrų įvykdytą nusikaltimą -- bandymą apgauti draudikus eismo įvykio deklaracijoje nurodžius netikslią įvykio vietą ir laiką.

Nei P.Žukauskas, nei A.Kazakevičius savo kaltės nepripažino. Imtynininkas šią istoriją vadino nesusipratimu ir teigė neabejojantis, kad bus išteisintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.