„Continental“ pelnė prestižinį apdovanojimą

Praeitą savaitę Hanoveryje (Vokietija) vykusioje parodoje „Tire Technology Expo 2017“, „Continental“ kompanija buvo pagerbta žurnalo „Tire Technology International“ įsteigtu prizu „Metų padangų gamintojas“.

Žurnalas „Tire Technology International“ kompaniją „Continental“ išrinko „Metų padangų gamintoju“.<br>Gamintojo nuotr.
Žurnalas „Tire Technology International“ kompaniją „Continental“ išrinko „Metų padangų gamintoju“.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2017, 5:06 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:41 PM

Šiuo prizu, kuris pirmą kartą buvo įteiktas 2008 metais, aukščiausios kvalifikacijos komisijos, kurią sudaro 27 ekspertai iš Europos, Azijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų, įvertinti praėjusiais metais „Continental“ įgyvendinti ir pradėti vykdyti projektai.

„Continental“ naujovės, kurios turėjo didžiausią įtaką komisijos sprendimui, buvo 2016 metų liepą Korbache, Vokietijoje, atidarytas technologijų centras. Taip pat „Taraxagum“ projektui vystyti įkurtas tyrimų centras Anklame (Vokietija), kur gamybai pritaikomas iš kiaulpienių šaknų išgautas kaučiukas.

Pagamintos pirmosios pasaulyje sunkvežimio padangos su kiaulpienių gumos protektoriumi. Komisijos nariai taip pat pabrėžė ir žemės ūkio transporto padangų tyrimo ir plėtros centrą Lousadoje, Portugalijoje, bei išplėstą sunkvežimių padangų gamybą Otrokovicuose, Čekijoje.

„Continental“ kompanija vykdydama „Vision 2025“ projektą nuo 2011 metų investavo daugiau kaip 3 mlrd. eurų. Buvo statomos naujos gamyklos visame pasaulyje – Hefėjuje (Kinija), Kalugoje (Rusija) ir Sumteryje (JAV).

Iš šios sumos kasmet po 350 mln. eurų buvo skiriama plečiant ir renovuojant jau esamas „Continental“ gamyklas visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.