Neįtikėtina avarija Kaune: dviese nepasidalijo įvažiavimo(video)

Kaune nufilmuota itin keista avarija. Įvažiuodami į prekybos centro aikštelę du vairuotojai nepasidalijo kelio ir gana stipriai susidūrė. Vietoje to, kad kuris nors vairuotojas pristabdytų ir praleistų kitą į priekį, jie abu bandė tilpti į siaurą įvažiavimą.

Kaune du vairuotojai nepasidalijo įvažiavimo į prekybos centrą.<br>Stop kadras.
Kaune du vairuotojai nepasidalijo įvažiavimo į prekybos centrą.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 6:47 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:59 AM

Šį įvykį vaizdo registratoriumi užfiksavo kaunietis Dainius Liutkus. Įraše matyti, kaip tamsios spalvos SAAB ir sidabrinis „Volkswagen Passat“ nuo Šilainių viaduko pasuko į prekybos centro „Mega“ aikštelę.

Pasukus kelias iš dviejų eismo juostų susiaurėja į vieną, todėl SAAB vairuotojas mėgino persirikiuoti, tačiau „Passat“ nesulėtino ir rėžėsi į greta buvusio automobilio šoną.

Abu automobiliai prieš smūgį buvo spėję pasiekti nemažą greitį – po susidūrimo jie pavažiavo dar keletą metrų, o SAAB taip rėžėsi į apšvietimo stulpą, kad šis net susvyravo.

Pagal kelių eismo taisykles persirikiuodamas vairuotojas turi duoti kelią transporto priemonėms, važiuojančioms gretima eismo juosta ta pačia kryptimi.

Tačiau taip pat vairuotojams privaloma pareiga laikytis atsargumo priemonių siekiant išvengti nuostolingų padarinių, taigi nelengva nuspręsti, kuris vairuotojas yra šios avarijos kaltininkas.

Paliekame tai spręsti jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.