Policija ieško viršytu greičiu pasigyrusio Kauno kelių chuligano

Vaizdo įrašas, kuriame matyti per Kauną dideliu greičiu lekiantis ir kitus eismo dalyvius keikiantis jaunuolis, bemat išplito internete. Jis patraukė ir policijos pareigūnų dėmesį – jie paskelbė jaunuolio paiešką.

Per Kauną dideliu greičiu lėkusio jaunuolio ieško policija.<br>Stop kadras.
Per Kauną dideliu greičiu lėkusio jaunuolio ieško policija.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 1:23 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:56 PM

Kovo 25 dieną interneto svetainėje „Youtube“ į vartotojo „Double Power" paskyrą buvo įkeltas vaizdo įrašas, kuriame matyti kaip Kaune, Šilainių mikrorajone, jaunas vaikinas, vairuojantis „Audi" automobilį, važiuoja dideliu greičiu, sukeldamas grėsmę ir pavojingą situaciją savo bei kitų eismo dalyvių saugumui.

Keleivio filmuotame įraše matosi, kad miesto gatvėmis kompanija lėkė net 140 km/val. greičiu, o vairuotojo kalboje keiksmažodžių daugiau, nei žodžių. Pamatęs greitosios pagalbos automobilį jis nudžiunga: „O, greitoji kaip tik mum“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje pradėtas tyrimas dėl pavojingo ir chuliganiško vairavimo.

Pareigūnai prašo turinčius kokių nors duomenų apie minėto asmens tapatybę, transporto priemonės valstybinius numerius, ar kitos tyrimui naudingos informacijos informuoti Kauno apskr. VPK KPV Administracinės veiklos skyriaus specialistę Redą Antanavičiūtę telefonais (8 37) 303 223, 303 200, bendruoju pagalbos telefonu 112 arba el. paštu reda.antanaviciute@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.