Į savo laidotuves atvykę jaunuoliai negalėjo sulaikyti ašarų

Gerai nusiteikusi mergina įžengia į pastatą, kuriame turėtų susitikti su drauge. Tačiau įžengusi į salę ji sutrinka – Kim pateko į laidotuves. Savo laidotuves.

Į surežisuotas "savo laidotuves" atvykę vairuotojai negalėjo sulaikyti ašarų klausydamiesi artimųjų kalbų.<br>Stop kadras.
Į surežisuotas "savo laidotuves" atvykę vairuotojai negalėjo sulaikyti ašarų klausydamiesi artimųjų kalbų.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 5:33 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:29 PM

Taip prasideda naujausias Belgijos kelių eismo saugumo instituto vaizdo įrašas. Slaptomis kameromis užfiksuotame eksperimente matyti ir daugiau jaunuolių.

Suvokę, kas vyksta, jie nustėrsta ir net vyrai negali sulaikyti ašarų, klausydami, ką jų artimiausi žmonės galėtų pasakyti per jų laidotuves.

„Man niekada taip nenutiks“, - pagrindinis mėgstančių viršyti greitį argumentas. Jie negalvoja, kad vieną dieną gali patys žūti kelyje.

Bet pagalvojus, kiek gražių dalykų jie netektų padarę vieną klaidą, žmonės žadėjo daugiau niekada neviršyti greičio, nes ir mažas jo viršijimas gali būti lemtingas.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.