Į Palangą krepšininkai atvyko prabangiais automobiliais

Palangoje netrūksta turtingų turistų ir prabangių automobilių. Jų gausą pirmadienį papildė į prasidėjusią rinktinės stovyklą atvykę Lietuvos rinktinės krepšininkai.

A.Kavaliauskas neslepia pomėgio greitiems automobiliams - atvairavęs baltą BMW M3 jis kieme dar keletą kartų spustelėjo akceleratorių, kad variklis suriaumotų garsiau.<br>Lrytas.lt nuotr.
A.Kavaliauskas neslepia pomėgio greitiems automobiliams - atvairavęs baltą BMW M3 jis kieme dar keletą kartų spustelėjo akceleratorių, kad variklis suriaumotų garsiau.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 6:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:14 AM

Ne paslaptis – geriausi šalies krepšininkai, atstovaujantys galingiausiems Europos klubams, gali pasidžiaugti solidžiais atlyginimais. Geras uždarbis leidžia žaidėjams įsigyti gražų ir mėgstamą automobilį.

Garsiausi šalies krepšininkai į stovyklą, kurioje rinktinė pradės pasirengimą pasaulio čempionatui, atvyko galingais automobiliais.

„Kaip tik pardavinėju, tai galite pareklamuoti“, – nusijuokė į Lietuvą po sezono Ispanijoje grįžęs Mindaugas Kuzminskas, antrus metus vairuojantis „Volkswagen Touareg“.

Jo automobilis – bene kukliausias visoje rikiuotėje.

„Mums automobilis reikalingas tam, kad iš taško A nuvyktume į tašką B. Žinoma, geriau, kad jis būtų patogus, saugus. O greitis, variklio galingumas, didesni ratai – mums tai nelabai rūpi“, – portalui lrytas.lt yra sakęs Kšyštofas Lavrinovičius.

Broliai anksčiau dažniausiai važinėjasi visureigiais, tačiau šį kartą atvyko su lengvesniais automobiliais. Kšyštofas vairuoja „Audi A7“, o Darjušas, kuris yra ištikimas „Audi Q7“ visureigiams, atvyko su žmonos „Mercedes Benz CLS 350“.

Antanas Kavaliauskas atvyko JAV registruotu BMW M3, šią vokišką markę pasirinko ir Šarūnas Vasiliauskas bei Renaldas Seibutis.

Prie kiek kitokio „vokiečio“ vairo sėdo Paulius Jankūnas. Jis į Palangą atvyko baltu „Porsche Cayenne“.

Martynas Pocius atvažiavo juodu „Cadillac CTS“, o Mantas Kalnietis pasirinko „Lexus GS250“.

Stovykloje apsilankęs Arvydas Sabonis atvažiavo itin solidžiu automobiliu – juodu visureigiu „Range Rover“.

Kai kurie iš žaidėjų savo automobilius mėgsta papuošti ir vardiniais numeriais. Dažniausiai numerius sudaro pirmosios vardo ir pavardės raidės bei mėgstamas marškinėlių numeris.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.