Įspūdingai apklijavę automobilį moksleiviai laukia rekordo

Viliaus Šlapelio, Aleksandro Gaškos, Beno Stelmoko, Lino Nasvyčio, Roko Neverdausko, Augustės Tamulytės ir jų mentoriaus Vyčio Šliažo komanda dvi dienas trukusiame renginyje siekė pagerinti pasaulio rekordą „Daugiausiai lipdukų ant automobilio“.

Tūkstančiais mažyčių lipdukų apklijavę "Nissan X-Trail" moksleiviai tikisi, kad pasiekė Gineso pasaulio rekordą.<br>Organizatorių nuotr.
Tūkstančiais mažyčių lipdukų apklijavę "Nissan X-Trail" moksleiviai tikisi, kad pasiekė Gineso pasaulio rekordą.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 12:24 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:41 PM

Dabar ji laukia verdikto iš Gineso rekordų teisėjų. 14 tūkst. 637 skirtingi lipdukai ant „Nissan x-trail“ visureigio buvo užklijuoti per 23 valandas. Iš jų 3,5 valandos trukęs lipdukų skaičiavimas buvo nenutraukiamai filmuojamas.

Automobilį puošia lietuviški, ispaniški, prancūziški, indiški, indoazijietiški, rusiški, angliški, itališki, lotyniški žodžiai, piešiniai ir nuotraukos.

Moksleiviai prekybos centro lankytojus ragino ne tik prisidėti prie rekordo dailinant baltus 2 kv. cm dydžio lipdukus, bet ir aukoti labdaringoms organizacijoms „Unicef“, „Maltieciai.lt“ ir „Jaunimo linija“.

„Mutual learning“ suburta komanda džiaugiasi ir nuoširdžiai dėkoja pagrindiniams savo rėmėjams bei visiems palaikiusiems ir padėjusiems įgyvendinti tikslą.

Rekordinis automobilis keliaus po didžiausius Alytaus, Šiaulių, Kauno, Vilniaus ir Klaipėdos prekybos centrus. Iki spalio 3 d. jį galite pamatyti Vilniaus „Akropolyje“.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.