Lenkiančiam pėsčiųjų perėjoje ir greičio kalneliai nebaisūs

Lotyniškas posakis „festina lente“, mūsuose plačiau žinomas lietuviška „skubėk lėtai“ forma atsirado ne veltui. Kai kuriose situacijose tiesiog būtina įvertinti riziką, kuri kyla dėl nenumaldomo noro kuo greičiau pasiekti savo tikslą.

Lenkdamas skiriamaisais ženklais nepažymėtą policijos automobilį ir traktorių „Mazda 626“ vairuotojas kone peršoko pėsčiųjų perėją.<br>Nuotrauka iš vaizo įrašo.
Lenkdamas skiriamaisais ženklais nepažymėtą policijos automobilį ir traktorių „Mazda 626“ vairuotojas kone peršoko pėsčiųjų perėją.<br>Nuotrauka iš vaizo įrašo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 3:52 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 8:54 AM

Puikus to pavyzdys – antradienį, birželio 9 d. Vilniaus apskrities policijos ekipažo užfiksuotas epizodas. Jame beatodairiškai skubantis „Mazda 626“ vairuotojas lenkia skiriamaisiais ženklais nepažymėtą patrulių automobilį ir priešais jį važiuojantį traktorių. Jis visai nepaiso priešais esančios pėsčiųjų perėjos su greičio kalneliu, kurios dalį užstojo statybinė technika ir kurioje galėjo būti žmogus.

Laimei, į perėją niekas neišbėgo ir viskas, ką įamžino policijos patrulių technika – tai įžūlus kelių eismo taisyklių pažeidimas, už kurį vairuotojui gresia nuo 28 iki 43 eurų bauda arba teisės atėmimas nuo vieno iki trijų mėnesių. Na, o baudą jis tikrai gaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.