Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pedalus supainiojusi moteris prispaudė mechaniką prie sienos

Ant keltuvo automobilių servise bandžiusi užvažiuoti moteris supainiojo stabdį su akceleratoriumi ir prispaudė prie sienos jai padėti norėjusį mechaniką.

Moteriai supainiojus stabdžio pedalą su akcelaratoriumi, mechanikas buvo tiesiog prispaustas prie sienos.<br>Lrytas.lt nuotr.
Moteriai supainiojus stabdžio pedalą su akcelaratoriumi, mechanikas buvo tiesiog prispaustas prie sienos.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 1:35 PM, atnaujinta May 14, 2017, 9:36 AM

Šis šiurpius incidentas nutiko viename iš Omsko miesto Rusijoje automobilių servisų „Feliks auto“. Saugumo kameros užfiksavo patį momentą, kai „Kia“ hečbeką vairavusi moteris užvažiavo tiesiai ant mechaniko.

Sprendžiant pagal įvykio liudininkų atsiliepimus, pedalus supainiojusi moteris tiesiog prispaudė serviso darbuotoją prie sienos. Praėjus keletui akimirkų po įvykio iš pašalių subėgo mechaniko bendradarbiai, kurie nustūmė automobilį ir ištraukė iš po jo nukentėjusįjį.

Šoką patyrusi avarijos kaltininkė panikuodama išbėgo ir serviso.

Skelbiama, kad vyras po šios nelaimės liko gyvas ir jau grįžo į darbą. Kaip pastebi vaizdo įrašą peržiūrėję internautai, mašiną ant keltuvo privalo užvaryti patys serviso darbuotojai, o ne klientai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.